לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר לידה
    דפנה
    05/04/2011

שלום רופאים יקרים
    ילדתי את בתי הבכורה לפני כחודשיים, יש לי 2 שאלות שמטרידות אותי:
    1. מאז הלידה אני סובלת מעצירות כל הזמן...אני לא לוקחת ברזל בגלל זה..האם זו תופעה מוכרת לאחר לידה? האם יש קשר?
    2. המחזור הראשון שקיבלתי לאחר הלידה הופיע לאחרונה והוא יותר קשה מתמיד...בדרכ היה לי דימום של יום יומיים ועכשיו כבר שבוע וחצי והדימום לא פוסק...האם כדי לבדוק את העניין?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר לידה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין ש....

דפנה
    06/04/2011

אינני מניקה וביום שהחלו לי הפרשות חומות התחלתי לקחת גלולות (הרמונט), רק יומיים לאחר מכן החל הדימום ממש...., מאז כבר 10 ימים הדימום אינו פוסק, אין לי כאבים מיוחדים אבל כמו שכבר ציינתי בדר"כ הווסת שלי מאד קצרה - יומיים שלושה...
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דפנה חמודה...יש פורום מיוחד

מור
    06/04/2011

בדף הבית שנקרא לאחר לידה ...תישאלי גם שם את שאלתך ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין ש.... - תגובה

ד``ר אריה לידור
    07/04/2011

שלום לך
    מתעלמים מהדמום וממשיכים בגלולות כסדרן
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר לידה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    07/04/2011

שלום לך
    הוסתות הראשונים לאחר הלידה שונים בד"כ מהוסתות לפני ההריון
    לגבי העצירות אין קשר ישיר בין הלידה לעצירות. בד."כ קיימת עצירות בהריון שאמורה להשתחרר לאחר הלידה . ייתכן שעצירות זו עדיין מושפעת מההריון . המתיני עוד קצת . בינתיים יכולה להשתמש בתכשירים כנגד עצירות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו