מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר לידהדפנה05/04/2011
שלום רופאים יקרים
ילדתי את בתי הבכורה לפני כחודשיים, יש לי 2 שאלות שמטרידות אותי:
1. מאז הלידה אני סובלת מעצירות כל הזמן...אני לא לוקחת ברזל בגלל זה..האם זו תופעה מוכרת לאחר לידה? האם יש קשר?
2. המחזור הראשון שקיבלתי לאחר הלידה הופיע לאחרונה והוא יותר קשה מתמיד...בדרכ היה לי דימום של יום יומיים ועכשיו כבר שבוע וחצי והדימום לא פוסק...האם כדי לבדוק את העניין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין ש....
דפנה06/04/2011אינני מניקה וביום שהחלו לי הפרשות חומות התחלתי לקחת גלולות (הרמונט), רק יומיים לאחר מכן החל הדימום ממש...., מאז כבר 10 ימים הדימום אינו פוסק, אין לי כאבים מיוחדים אבל כמו שכבר ציינתי בדר"כ הווסת שלי מאד קצרה - יומיים שלושה...
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דפנה חמודה...יש פורום מיוחד
מור06/04/2011בדף הבית שנקרא לאחר לידה ...תישאלי גם שם את שאלתך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לציין ש.... - תגובה
ד``ר אריה לידור07/04/2011שלום לך
מתעלמים מהדמום וממשיכים בגלולות כסדרן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור07/04/2011שלום לך
הוסתות הראשונים לאחר הלידה שונים בד"כ מהוסתות לפני ההריון
לגבי העצירות אין קשר ישיר בין הלידה לעצירות. בד."כ קיימת עצירות בהריון שאמורה להשתחרר לאחר הלידה . ייתכן שעצירות זו עדיין מושפעת מההריון . המתיני עוד קצת . בינתיים יכולה להשתמש בתכשירים כנגד עצירות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)