מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אגן קטןמעקב זקיקים05/04/2011
שלום רב,
זאת תוצאה של בדיקת אולטרסאונד אגן קטן שעשיתי היום, מה היא אומרת?
בנוסף הרופא אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות ואני מאוד לחוצה מזה, חשוב לציין שעשיתי בדיקה הורמנלית תקינה לחלוטין + עברתי הריון ולידה לפני 5 שנים הכל תקין נכנסתי להריון מהר. עכשיו אני מנסה להכנס להריון חודשיים של ניסיון בנתיים כלום מה זה אומר ומה אני אמורה לעשות?
בנוסף האם ניתן לראות לפי הבדיקה הזאת מתי יש לי ביוץ? תודה מראש
רחם /דוגלס גודל הרחם מ"מ 54, רקמת רחם: תקין רירית הרחם: בעובי 6 מ"מ תיאור הרירית: סדירה דוגלס: ללא נוזל. שחלה ימנית בגודל (מ"מ) 41 מבנה: שחלות במרקם PCO, שחלה שמאלית בגודל (מ"מ) 38 מבנה: שחלות במרקם PCO, נמצא זקיק בגודל: 12 מ"מ. הערות לבדיקה אבחנות פעולה: אולטרסאונד וגינלי US סיכום בדיקה: תמונה +.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
מעקב זקיקים05/04/2011בנוסף לפי בדיקה הורמונלית נראה כי androstenedione 3.26 מה זה? אני לחוצה מאוד
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אגן קטן - תגובה
ד``ר אריה לידור07/04/2011שלום רב
הממצא הוא של שחלות פוליציסטיות שהוא מבנה שחלתי מיוחד בד"כ מולד. במידה ווסתותייך אינם סדירים צריך להתחיל בטיפול שיאפשר את קליטתך להריון במידה וזו כוונתך ווכן את הסדרת הוסתות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)