היריון שבוע 19 - תזוזות העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון שבוע 19 - תזוזות העובר
    ללא
    11/04/2011

שלום ד"ר,

אני בשבוע 19 ושאלתי האם ייתכן שבשבוע האחרון אני מרגישה בעיקר כשאני שוכבת כאילו רגל קטנה מאוד בועטת בי מדי פעם??? זה פעם ראשונה שאני מרגישה דבר כזה אני לא מרגישה "פרפרים בבטן" או משהו בתוך הבטן אבל ממש כאילו משהו בועט בי מדי פעם

האם זה הגיוני לשבוע זה? היריון ראשון? הבנתי שמתחילים להרגיש רק משבוע 24

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היריון שבוע 19 - תזוזות העובר - תגובה

ד``ר אריה לידור
    11/04/2011

שלום לך
    בהריון ראשון תחילת תחושת התנועות היא משבוע 20 והילך . מה שאת מתארת בהחלט יעול להתאים לתחילת תחושת תנועות אמנם מעט מוקדם אך אין כל חשש מכך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 19 תזוזות עובר

ללא
    11/04/2011

ד"ר שלום

תודה על התשובה המהירה
    שאלה נוספת ברגע שאני מרגישה את אותן בעיטות קטנות שציינתי אני מרימה את החולצה ומסתכלת על הבטן וכשיש בעיטה יש בליטה בבטן החוצה ממש רואים את הבעיטה כלפי חוץ!!!

האם זה אומר שהעובר גדול מדי לשבוע זה????? האם צריך להיבדק???????

תודה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה...

ללא
    12/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שכן

אני
    11/04/2011

אין שבוע מסויים שאפשר להגיד שמתחילים להרגיש- יש כאלה שמתחילות להרגיש כבר בשבוע 17
    אני מכירה את התנועות שאת מדברת עליהן- לגמרי יכול להיות שאת מרגישה את העובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו