שאלה-אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-אחרי לידה
    מורן
    12/04/2011

אחרי לידה ראשונה (ואקום)
    כחודשיים לאחר הלידה קיבלתי את המחזור הראשון ועימו התחלתי לקחת גלולות מסוג הרמונט
    אינני מניקה
    כבר שבועיים שוחצי יש לי דימום ממש חזק שאינו מראה סימנים שהוא עומד להפסק בנוסף יש לי מעין התכווצויות של הרחם כל הזמן (בדר"כ המחזור שלי נמשך כיומיים-שלושה)
    בבדיקה גניקולוגית כשישה שבועות לאחר הלידה מצאו שיש לי ברחם ציסטה קטנה והרופא אמר שהיא תעבור כאשר אתחיל לקחת שוב גלולות..
    ממה נובע הדימום החזק והממושך? האם יש קשר לציסטה? האם יש קשר לגלולות?
    מה אתם ממליצים לי לעשות, אינני יכולה לקיים ככה יחסים ובנוסף הדימום והכאבים מפריעים לי מאד
    מה לעשות???
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה-אחרי לידה

הוספת תגובה

• למה לא עונים??? אני ממש לחוצה!

מורן
    14/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה-אחרי לידה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    14/04/2011

שלום לך
    אינני יודע למה כונתך ציסטה ברחם. ציסטות יש בשחלות אך לא ברחם כך שאינני יודע מהו הממצא שיש ברחם. אם המדובר בפוליפ ברחם ? מיומה? אזי הוא הסיבה כנראה לדמם. במקרה כזה יש להסירו
    פני לרופא להתיעצות נוספת
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו