דופק עוברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק עוברי
    גלית
    13/04/2011

אני בשבוע 6 + 3 ימים. אתמול עשיתי אולטרסאונד ראשון ונצפה שק הריון וחלבון, עם זאת טרם נראה דופק. הרופאה שלחה אותי לעשות עוד אולטרסאונד בעוד כשבוע, כשההריון יהיה מתקדם יותר. האם יכול להיות שבשבוע 6 + עדיין לא רואים דופק??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק עוברי

הוספת תגובה

• תגובה

בת 33
    14/04/2011

אני גם עשיתי בדיקת אולטראסאונד ראשונה באמצע השבוע ה-6 ולא ראו כלום, רק בשבוע 8 כשהגעתי שוב לרופאה שלי, הכל נראה והפסקתי לדאוג. בקיצור, הסירי דאגה מליבך, רוב הסיכויים שהכל בסדר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני... רק בשבוע 8 ראו דופק...

מור
    14/04/2011

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק עוברי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    14/04/2011

שלום לך
    בגיל 6 שבועות ויותר אפשר כבר לצפות דופק . ייתכן וגיל ההריון צעיר יותר ולכן עדיין לא נראה
    בצעי עוד בדיקה ונקווה שהפעם התוצאות תהיינה טובות יותר
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו