מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- oct חיוביטלי15/04/2011
שלום, אני בשבוע 39 פלוס 3. לפני ארבעה ימים היו לי צירים סדירים כל חמש דקות. במוניטור ראו כי העובר מוריד דופק מול ציר. החליטו על oct. הכניסו אותי לחדר לידה וקיבלתי פיטוצין. היתה לי פתיחה של אצבע וחצי ומחיקה של 40 אחוזים בשלב זה. במבחן הראשון הoct היה חיובי וחשבו לנתח אותי קיסרי. לאחר מכן ראו עי הדופק של העובר מתייצב ולכן החליטו להמשיך ולעקוב. לילה שלם הייתי עם פיטוצין לסירוגין. לקראת בוקר קיבלתי שוב פיטוצין במשך שלוש שעות שהיה תקין.
אושפזתי לנעקב מוניטורים והצירים שהיו נעלמו. הפתיחה אותו דבר. כרגע אני בבית ויש לי הפרשות צמיגיות שקופות ירקרקות כאלו. בבית החולים נאמר ליש זהו הפקק הרירי.
1. האם ייתכן מצב שבו במבחן הראשון הילד הוריד דופק ולאחר מכן הכל התייצב? האם זה אומר שהוא לא בסכנה כרגע ואני אוכל לעבור לידה רגילה?
2. האם ההפרשות האלו הן הפקק הרירי?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר oct חיובי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/04/2011ערב טוב
יתכן כי העובר הראה סימני מצוקה והכל בסדר.
אבל מומלץ מעקב קפדני ביותר - מוניטור כל יום ועל קול כל יום.
יתכן לידה רגילה, אבל לפני הלידה מעקב קפדני ביותר. מוניטור ארוך כל יום.
לגבי הריר רק מי שרואה יכול לדעת מה זה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)