מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פליטת רקמה לבנהשירה18/04/2011
שלום רב,
אני בהריון ראשון שבוע 16+0 אחרי הפריה חוץ גופית. קורה מדי פעם שאני מבחינה ברקמה לבנה קטנה הדומה לקרום שנפלטת בעת מתן שתן. פעם אחרונה שהבחנתי במקרה זה הייתה היום (כזכור לי זה קרה פעמיים או שלוש פעמים בעבר).
חשוב לציין שהיו לי הפרשות חומות בשבע 8+, ודימום קל שנמשך לאורך שבוע החל מהשבוע 11 ו-6 ימים ועד השבוע 12 ו-6 ימים.
בנוסף, אני סובלת מהפרשות נרתיקיות בצבע צהבהב-ירקרק. דיווחתי לרופא ואמר שיכול להיות שמדובר בפטרייה. אך לא קיבלתי טיפול כלשהו כנגד.
כל בדיקות האולטרה סאונד, כולל סקירת מערכות מוקדמת, מצביעות על מצב תקין של העובר.
האם לרקמה זו משמעות כלשהי?
האם היא יכולה להעיד על בעיה כלשהי בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
לוסי19/04/2011בבדיקות האולטרהסאונד הודגמה שלייה נמוכה - לא פתח- והרופא אמר לי שסיבת הדימום שהיה היא השלייה הנמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליטת רקמה לבנה - תגובה
ד``ר אריה לידור20/04/2011שלום לך
קרוב לודאי שמדובר בהפרשות שעקב ההריון. רצוי לבצע תרבית להפרשה זו ולטפל בהתאם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)