פליטת רקמה לבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליטת רקמה לבנה
    שירה
    18/04/2011

שלום רב,
    אני בהריון ראשון שבוע 16+0 אחרי הפריה חוץ גופית. קורה מדי פעם שאני מבחינה ברקמה לבנה קטנה הדומה לקרום שנפלטת בעת מתן שתן. פעם אחרונה שהבחנתי במקרה זה הייתה היום (כזכור לי זה קרה פעמיים או שלוש פעמים בעבר).
    חשוב לציין שהיו לי הפרשות חומות בשבע 8+, ודימום קל שנמשך לאורך שבוע החל מהשבוע 11 ו-6 ימים ועד השבוע 12 ו-6 ימים.
    בנוסף, אני סובלת מהפרשות נרתיקיות בצבע צהבהב-ירקרק. דיווחתי לרופא ואמר שיכול להיות שמדובר בפטרייה. אך לא קיבלתי טיפול כלשהו כנגד.
    כל בדיקות האולטרה סאונד, כולל סקירת מערכות מוקדמת, מצביעות על מצב תקין של העובר.

האם לרקמה זו משמעות כלשהי?
    האם היא יכולה להעיד על בעיה כלשהי בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליטת רקמה לבנה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

לוסי
    19/04/2011

בבדיקות האולטרהסאונד הודגמה שלייה נמוכה - לא פתח- והרופא אמר לי שסיבת הדימום שהיה היא השלייה הנמוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פליטת רקמה לבנה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    20/04/2011

שלום לך
    קרוב לודאי שמדובר בהפרשות שעקב ההריון. רצוי לבצע תרבית להפרשה זו ולטפל בהתאם
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו