מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לעזרהice20/04/2011
שלום לכולן וחג שמח,אני חדשה פה אז אני מקווה שניתן לשאול את מה שעל ליבי..
לפני 5 חודשים הפסקתי שימוש בגלולות ומאז כל 30 יום אני מקבלת מחזור באופן סדיר, ישנן תופעות מקדימות תמיד כמו מגרנה יום יומיים לפני והפרשות חומות יומיים לפני באופן קבוע.
כמובן שאני עוקבת אחרי תאריכי ביוץ כי אני מאד מאד רוצה להיכנס להריון.
המחזור האחרון שלי היה ב 15.3 ועד היום לא קיבלתי מחזור, מה גם שאני לא מרגישה שהוא מתקרב.
לפני שבועיים ימים בערך היו לי יומיים של כאבים כאילו המחזור קרב ובא אך הוא לא הגיע ולא הגיעו איתו התופעות הנלוות.
כל בדיקת שתן אפשרית יצאה לי שלילית ובאיחור של יומיים עשיתי בדיקת דם שאף היא יצאה שלילית. אך מה שמוזר הוא שבתוצאות בדיקת הדם היה כתוב שהייתי אמורה לעשות את הבדיקה באיחור של 9-14 ימים...לי זה נראה תמוה היות ויצא לי בטא 0.
אני מרגישה כל מיני דברים מוזרים בגוף אבל כל הסובבים אותי משכנעים אותי שזה פסיכולוגי.
מלחיץ אותי מאד שלא מגיע המחזור כי בלעדיו אין לנו הרי סיכוי להריון..
מה יכולה להיות הסיבה לאיחור כזה?
אני מקווה שתעזרו לי כי אני מרגישה שאני דיי לבד, זה די מלחיץ שהסובבים אותי חושבים שהדרך "להרגיע" אותי היא לומר לי שהכל מחלץ..אולי זה נכון אבל לא כייף לשמוע את זה כל ללא הפסקה..ובכנות גם לפני 4 חודשים הייתי בלחץ ואז המחזור הגיע כסדרו .
זה יהיה הריון ראשון...
שיהיה חג שמח לכולן ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לעזרה - תגובה
ד``ר אריה לידור20/04/2011שלום לך
בצעי בדיקת דם להריון. במידה ושלילי פני לרופא לברור אי קבלת הוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ice20/04/2011עשיתי בדיקת דם ב 17/4 (יומיים איחור) שיצאה שלילית וקבעתי תור לרופא נשים ..אצטרך לחכת לאחר החג.
יכול להיות שעשיתי את בדיקת הדם מוקדם מדי?
תודה רבה על ההתיחסות המהירה שיהיה לך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)