מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    שירה
    21/04/2011

היי

בת 26 וחצי הריון ראשון,

מחזור אחרון 12.3.11 שבוע 5 וכמה ימים.... בבדיקת בטא לפני שבוע וחצי ממש יום יומיים אחריי האיחור 478 , נעשו כל הבדיקות דם+שתן שהרופא נתן לתחילת הריון הכל תקין, העניין הוא שמלפניי שבועיים שהייתי אמורה לקבל מחזור יש לי אותם כאבים התקפים כאלו של כאבי מחזור קצת חזקים בא כל כמה שעות ועובר.... כולל תסמיני עייפות +גודש וכאבים בשדיים ללא שום דימום, יש ךי אולטרסאונד רק עוד שבוע ואני בלחץ מהכאבים בבטן ....האם אלו תסמינים ידועים כמו התרחבות רחם???(אבל זה יכול ממש לכאוב ?? כמו כאבי מחזור??) או חלילה משהו מדאיג???

תודההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• המשך יום אחריי

שירה
    22/04/2011

אז כך.. אני קצת בחרדה מהלילה משום שהכאבי דמויי המחזור פסקו לחלוטין וגם הדחף העז לפיפי זה התחלף בדקירות קטנות בלבד... מוזר ומדאיג מלבד השדיים הכואבות והנפוחות אין לי תחושות הריון שהיו לי.... אין כמובן דימום כלשהו מה דעתך??? רק ביום רביעי יש לי תור לאולרסאונד ראשוני האם כדאי לפנות למיון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו