מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות בהריוןשיר26/04/2011
שבוע 15+2
מתחילת ההריון סובת מהפרשות חומות.
רופא נשים אמר שזה בסדר.
העניין הוא שזה לא עובר.
אתמול הייתי במיון לאחר שהיה נראה לי שכמות ההפרשות התגברו.
נבדקתי והרופא אמר שזה נראה כמו הפרשה ירקרקה של זיהום פטרייתי אך אם אין לי תופעות נוספות - לא צריך לטפל.
בנוסף נבדק שאין דימום, ונעשה US והכל בסדר.
מאתמול בערב התחיל גם קצת לגרד לי באיזור.
השאלה שלי היא - האם כדאי לקחת בכל מקרה נרות אגיסטן ומשחה ולקוות שזה יפחית במקצת את ההפרשות?? יש איזשהי סכנה לעובר בלקיחת אגיסטן אם אין צורך וודאי? ז"א זה יכול להועיל,אבל לא להזיק?
והאם ההפרשות החומות אמורות להיפסק מתישהו?
התור לרופא נשים לעוד חודש ואני לא רוצה לחכות עם זה ונמאס לי כבר לעלות למיון על כל דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור26/04/2011שלום לך
ההפרשות הדמיות מחייבות ברור ( בדיקה ופאפ )
לגבי ההפרשות אין כל חשש מטיפול בהן בתכשירים שהזכרת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpap
שיר27/04/2011בוצע PAP מלפני כ 7 חודשים ותקין.(ספטמבר 2010) אני במעקב עקב CIN 1 שהתגלה לפני כשנה וחצי - אבל מאז נעלם בביקורות שהייתי. מעקב הבא בעוד כחצי שנה עם PAP חוזר(בנובמבר 2011) - האם צריך לעשות PAPS חדש ולהגיע לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שיר07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpap - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/05/2011אין צורך לבצע את הבדיקה במועד מוקדם יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)