מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרא סאונד שליש 3מיקי26/04/2011
אני בשבוע 33 הייתי היום באולטרא סאונד שליש 3 והטכנאית כתבה בהערות - אגן כליה שמאל 5.7 מה זה אומר?
כמו כל משקל עובר באחוזון 21 לגיל ההריון - אמרה שהיקף הבטן של העובר קטן ומתאים לגיל הריון פחות שבועיים מהשבוע שהוא כיום (33) במה זה תלוי ? בתזונה שלי ? האם זה שלא העלתי הרבה במשקל זה משפיע על המשקל של התינוק? האם אני צריכה לאכול יותר כדי שהוא יגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרא סאונד שליש 3 - תגובה
ד``ר אריה לידור26/04/2011שלום לך
אגו הכליה שציינת תקין בגודלו (גבול העליון של התקין) לשבוע בו את נמצאת . גם היות העובר באחוזון 21 הינו תקין. יחד עם זאת יש להמשיך ולעקוב גם אחר גודל אגני הכליה וגם לגבי המשך צמיחת העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרא סאונד שליש 3 - תגובה
ד''ר גדעון נגר26/04/2011אגן כליה אכן מעט מוגדל
ממצא שכיח בהריונות תקינים אך למען הזהירות יש לחזור על הבדיקה כשבועיים מאוחר יותר וזאת על מנת לוודא שהאגן לא גדל יותר מה שעשוי להגרם על חסימה בדרכי השתן.
אינך צריכה לאכול יותר מעבר לתזונה רגילה העובר לא יהיה גדול יותר אם תרבי לאכול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)