מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת לא קיבלתי מענה!שירה28/04/2011
שלום רב בת 27 הריון ראשון שבוע 6 מחזור אחרון 12.3 , מאז תחילת ההריון יש לי כאבי בטן חזקים בהתקפים במיוחד בלילה וביום כל מס' שעות , הכאבים הם כמו כאבי מחזור חזקים ... הייתי לפניי 4 ימים אצל רופא בדק אותי ראה דופק ואמר שהכל תקין מלבד הגופיף הצהוב בשחלה בצד ימין ששם התווסף לי דקירות לאחרונה - נסבל... הכאבי מחזור חזקים יותר.. יש לחציין כי ביומיים האחרונים התדירות של הכאב פחתה אך הוא עדיין ישנו ... הרופא אמר שבמידה ויש חולשה או כאבים מתגברים לגשת למיון בינתיים זה אותם כאבים ואפילו פחות.. האם זה יכול להשפיע לי על ההריון ??? אמר שיש סיכוי נמוך שיהיה צורך בניתוח אם יהיו כאבים מתמשכים וחזקים... מה זה הגופיף הצהוב ומה ההשלכות??
אודה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת לא קיבלתי מענה! - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ28/04/2011בשל ריבוי בתלונות ממליץ לחזור לבדיקת רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תודה
שירה28/04/2011תודה, אך יש לציין כי לא הייה התגברות כאבים... האם זה לא יזיק שוב לבצע אולטרסאונד לאחר שביצעתי לפניי 3 ימים רק? מה זה אומר דימום בגופיף הצהוב??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)