מודאגת לא קיבלתי מענה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת לא קיבלתי מענה!
    שירה
    28/04/2011

שלום רב בת 27 הריון ראשון שבוע 6 מחזור אחרון 12.3 , מאז תחילת ההריון יש לי כאבי בטן חזקים בהתקפים במיוחד בלילה וביום כל מס' שעות , הכאבים הם כמו כאבי מחזור חזקים ... הייתי לפניי 4 ימים אצל רופא בדק אותי ראה דופק ואמר שהכל תקין מלבד הגופיף הצהוב בשחלה בצד ימין ששם התווסף לי דקירות לאחרונה - נסבל... הכאבי מחזור חזקים יותר.. יש לחציין כי ביומיים האחרונים התדירות של הכאב פחתה אך הוא עדיין ישנו ... הרופא אמר שבמידה ויש חולשה או כאבים מתגברים לגשת למיון בינתיים זה אותם כאבים ואפילו פחות.. האם זה יכול להשפיע לי על ההריון ??? אמר שיש סיכוי נמוך שיהיה צורך בניתוח אם יהיו כאבים מתמשכים וחזקים... מה זה הגופיף הצהוב ומה ההשלכות??

אודה לתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת לא קיבלתי מענה!

הוספת תגובה

• מודאגת לא קיבלתי מענה! - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    28/04/2011

בשל ריבוי בתלונות ממליץ לחזור לבדיקת רופא נשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תודה

שירה
    28/04/2011

תודה, אך יש לציין כי לא הייה התגברות כאבים... האם זה לא יזיק שוב לבצע אולטרסאונד לאחר שביצעתי לפניי 3 ימים רק? מה זה אומר דימום בגופיף הצהוב??? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו