מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמיה בהריון עזרה!לימור29/04/2011
היי אני בת 23 סבלתי 5 שנים מבולמיה.
היום אני בתחילת ההריון ויש לי כל הזמן פחדים שבגלל שאני ישמין אני יחזור להקיא במכוון.
השאלה שלי היא אם בהקאות מכוונות יש אפשרות לפגוע בעובר? (משהו שאני בחיים לא יעשה ) אני מתמודדת עם זה בנתיים בסדר אבל עדיין הפחד משמעותי וחזק.
לפני ההריון שקלתי 54 גובה 56 היום אני בשבוע 5 נשקלתי 56 קילו.
אני שומרת אוכלת מסודר למשל- ארוחת בוקר פרוסה עם נקיניק וחומוס צהרים אורז עם קציצות בערב או פרוסה או פשטידה עם ירקות מרבה לשתות ובכל זאת יש עליה כזאת תוך שבוע ?
אני ממש מפחדת
האם המשקל שלי הוא תקין ? ומה אני יכולה לעשות כדי לשמור על עצמי בלי לחזור למקום האפל שהצלחתי לצאת ממנו ...
מצטערת על אורך ההודעה אבל באמת זקוקה לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דעת רופא אבל בכל זאת...
מאיה30/04/2011היי, יתכן שמה שיעזור לך זה ליווי קבוע של דיאטנית או טיפול פסיכולוגי או רגשי אחר לתקופת ההריון. בהריון תצטרכי לעלות במשקל לטובת העובר, והקאות אינן פתרון טוב במצב כזה, יתכן שזה יפגיש אותך עם המקומות הקשים עליהם הצלחת להתגבר באומץ רב. אני חושבת שבטיפול תוכלי לעבד את התחושות האלה ולא להישאר איתן לבד, תהיה גם "עוד עין שרואה", וזה משמעותי. אמנם אני מטפלת במקצועי, אז אני קצת "משוחדת", אבל ההתמודדות שלך נגעה לליבי ורציתי לומר לך משהו עד שיענו הרופאים. שיהיה המון בהצלחה, את יכולה לעמוד בזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לימור01/05/2011תודה לך על התגובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולמיה בהריון עזרה! - תגובה
ד``ר אריה לידור02/05/2011שלום לך
הקאות יזומות אינן פתרון מקובל וודאי שלא בהריון לשמירת משקל . בהריון יש צורך לעלות במשקל במידה סבירה.
פני ליעוץ דיאטני לקביעת משטר תזונתי הולם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)