טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב, יש לי שאלה, אני אמורה להתחיל מחר לקחת כדורי איקקלומין הייתי רוצה לדעת האם יש שעה שבה הכי כדאי לקחת את הכדור. והאם נדרש לעשות עוד משהו ע"מ להגביר את הסיכוי להריון? אודה לתשובה מהירה. יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב יש לקחת את הכדורים במינון שהומלץ לך בשעה קבועה פחות או יותר. רצוי לעקוב אחר התפתחות הזקיקים ורמות ההורמונים ולתזמן בצורה אופטימלית את מועד הביוץ המשוער אם לצורך יחסי מין או לצורך הזרעה
בהצלחה ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, הייתי רוצה לדעת בבקשה אייך עושים מעקב אחרי זקיקים? הרופא שלי נתן לי לקחת כדורי איקקלומין 1.5 למשך חמישה ימים. ולא אמר כלום בנושא. אבקש את עזרתכם המעמיקה בנושא. תודה