טיפות "אל ציר" הומאופתיות - דחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות "אל ציר" הומאופתיות - דחוף !
    דנדון
    01/05/2011

שלום,
    אני בשבוע 28, וביום חמישי האחרון היו לי צירים מוקדמים. קיבלתי עירוי נוזלים - מה שהפחית את הצירים בצורה ניכרת. בבדיקה שנעשתה ע"י הרופא לצוואר הרחם - הכל היה תקין. ביום שישי בערב שוב היה מעט לחץ באזור הבטן התחתונה, ובשבת בצהריים שוב (הרגשתי 3 צירים). שוב בהקפדה על שתייה מרובה ומנוחה - הם נרגעו.
    היום אני הולכת שוב לביקורת.
    קראתי באינטרנט על טיפות הומאופתיות בשם "אל ציר" שניתן להשיג אצל ד"ר היימליך - הומאופת - בירושלים.
    האם מישהי שמעה על הטיפות? הד"ר טוען שהם מפסיקים את הצירים, ואף סוגרים את צוואר הרחם במידה ויש מחיקה. וגם אין תופעות לוואי.
    כדאי לקחת את הטיפות? לא נתקלתי בהרבה המלצות. אני מפחדת שלא אעשה נזק לעובר, או משהו...
    בבקשה תגובות למי שמכירה/ניתסה/שמעה - בעד ונגד.
    תודה ויום נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפות "אל ציר" הומאופתיות - דחוף ! - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/05/2011

שלום רב
    הרפואה הקונבציונלית מכירה במספר סוגי טיפול כגון הזלפת נוזלים או תכשירים תרופתיים ( פרסולט למשל) . לי אישית אין מידע או ידע לגבי טיפול הומאופטי יעילותו או בטיחותו
    מכל מקום רצוי לטפל במניעת צירים אלו
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו