שבוע 7 + 3 ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 7 + 3 ימים
    תוהה
    01/05/2011

שלום,

היום עשיתי בדיקת אולטרסאונד. הכל תקין ברוך השם. לפי האולטרסאונד אני שבוע 7 ו 3 ימים. המחזור האחרון 10.3.2011
    השאלה שלי, האם אני נחשבת שבוע 8? או שזה עדיין שבוע 7? מתי אני יכולה לומר שאני בשבוע 8?
    האם שבוע 7 ו 3 ימים אומר כי אני 3 ימים בתוך שבוע 7? או 3 ימים אחרי שסיימתי שבוע 7?
    תודה. זה הריון ראשון ואני לא מבינה כל כך את המונחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 7 + 3 ימים

הוספת תגובה

• שבוע 7 + 3 ימים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/05/2011

שלום לך
    את סופרת את הימים לקראת שבוע 8 שיחול בעוד 4 ימים . גיל ההריון היום הוא 7+3
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערבת

מישהי
    02/05/2011

אבל אני הבנתי ששבוע 7+3 הוא כבר אמצע שבוע 8. משבוע 8+0 מתחיל שבוע 9, וכן הלאה. האם זה לא נכון, ד"ר? היות שאנחנו נשאלות כל הזמן על זה, המינוח המדויק חשוב.

הרי אומרים שהריון מלא הוא 40 שבועות, והכוונה היא עד יום 39+6, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערבת - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/05/2011

תינוק בן שנה נקרא כך רק כשמלאו לו 12 חודשים ולא 11 חודשים ועוד שבוע. אותו דבר עם שבועות ההריון.. שבוע 40 פרושו שמלאו 40 שבועות . יום לאחר מכן זה שבוע 40 ויום וכך הלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אבל

מישהי
    02/05/2011

כשאומרים לעשות בדיקה בשבוע 12, לדוגמה, האם הכוונה לשבוע 11 + X ימים, או לשבוע 12 + X ימים?
    בחיי שכבר התבלבלתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו