מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 7 + 3 ימיםתוהה01/05/2011
שלום,
היום עשיתי בדיקת אולטרסאונד. הכל תקין ברוך השם. לפי האולטרסאונד אני שבוע 7 ו 3 ימים. המחזור האחרון 10.3.2011
השאלה שלי, האם אני נחשבת שבוע 8? או שזה עדיין שבוע 7? מתי אני יכולה לומר שאני בשבוע 8?
האם שבוע 7 ו 3 ימים אומר כי אני 3 ימים בתוך שבוע 7? או 3 ימים אחרי שסיימתי שבוע 7?
תודה. זה הריון ראשון ואני לא מבינה כל כך את המונחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 + 3 ימים - תגובה
ד``ר אריה לידור02/05/2011שלום לך
את סופרת את הימים לקראת שבוע 8 שיחול בעוד 4 ימים . גיל ההריון היום הוא 7+3
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מתערבת
מישהי02/05/2011אבל אני הבנתי ששבוע 7+3 הוא כבר אמצע שבוע 8. משבוע 8+0 מתחיל שבוע 9, וכן הלאה. האם זה לא נכון, ד"ר? היות שאנחנו נשאלות כל הזמן על זה, המינוח המדויק חשוב.
הרי אומרים שהריון מלא הוא 40 שבועות, והכוונה היא עד יום 39+6, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מתערבת - תגובה
ד``ר אריה לידור02/05/2011תינוק בן שנה נקרא כך רק כשמלאו לו 12 חודשים ולא 11 חודשים ועוד שבוע. אותו דבר עם שבועות ההריון.. שבוע 40 פרושו שמלאו 40 שבועות . יום לאחר מכן זה שבוע 40 ויום וכך הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל
מישהי02/05/2011כשאומרים לעשות בדיקה בשבוע 12, לדוגמה, האם הכוונה לשבוע 11 + X ימים, או לשבוע 12 + X ימים?
בחיי שכבר התבלבלתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)