שק הריון ריק שבוא 5 או 6??????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק הריון ריק שבוא 5 או 6??????
    לינור
    01/05/2011

לפני שבוע ביצעתי בדיקת אולטרסאונד שנייה והרופא הבחין בשק הריון בתוך הרחם אך לא ראה כלום בתוך השק (שק הריון ריק), הרופא לא יכל לדעת את גיל ההריון מכיוון שלפני הכניסה להריון הוא נתן לי כדור בשם "קילומיפן" אשר יוצר ביוץ- הסיבה היא שהמחזור שלי לא סדיר ומופיע אחת לחודשיים, שלושה....תלוי ולכן הוא אמר שיש סיכוי שהביוץ שלי לא מתרחש כל מחזור והכדור הזה עוזר לגרום לביוץ באופן וודאי.לפי גודל השק נראה בשבוע5 או 6 אך הוא הלחיץ אותי ואמר שהוא לא יכול לדעת את גיל הההריון ואת זמן הביוץ בגלל הכדור (תאריך ווסת 21/02/11) ולכן כדאי לחכות עוד שבוע....יש לציין שלפני שבועיים הייתי אצלו בפעם הראשונה לאחר שעשיתי בדיקת הריון עם מקלון ויצא חיובי ואז הוא ראה שק הריון ממש קטן- בקושי היה אפשר להבחין בו והוא שלח אותי לבדיקות דם שהראו שהכל תקין ובפעם השנייה בבדיקה ראו את השק בלי בעיה והוא גדל מאוד מהפעם הראשונה.
    הוא גם הלחיץ אותי עוד יותר כשהוא אמר:"לא כל מה שרוצים קורה".
    (זהו הריון ראשון שלי-אני בת 29)
    מה זה אומר? האם זה מצביע על בעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שק הריון ריק שבוא 5 או 6??????

הוספת תגובה

• שק הריון ריק שבוא 5 או 6?????? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/05/2011

שלום רב
    רצוי שתבצעי בדיקת ביטא כמותית. במידה והערך עולה בבדיקות חוזרות זוהי עדות לכך שההריון מתפתח ולכן יש לחזור על בדיקת האולטרהסאונד בעוד מספר ימים עד לגילוי העובר והדופק העוברי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו