מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק הריון ריק שבוא 5 או 6??????לינור01/05/2011
לפני שבוע ביצעתי בדיקת אולטרסאונד שנייה והרופא הבחין בשק הריון בתוך הרחם אך לא ראה כלום בתוך השק (שק הריון ריק), הרופא לא יכל לדעת את גיל ההריון מכיוון שלפני הכניסה להריון הוא נתן לי כדור בשם "קילומיפן" אשר יוצר ביוץ- הסיבה היא שהמחזור שלי לא סדיר ומופיע אחת לחודשיים, שלושה....תלוי ולכן הוא אמר שיש סיכוי שהביוץ שלי לא מתרחש כל מחזור והכדור הזה עוזר לגרום לביוץ באופן וודאי.לפי גודל השק נראה בשבוע5 או 6 אך הוא הלחיץ אותי ואמר שהוא לא יכול לדעת את גיל הההריון ואת זמן הביוץ בגלל הכדור (תאריך ווסת 21/02/11) ולכן כדאי לחכות עוד שבוע....יש לציין שלפני שבועיים הייתי אצלו בפעם הראשונה לאחר שעשיתי בדיקת הריון עם מקלון ויצא חיובי ואז הוא ראה שק הריון ממש קטן- בקושי היה אפשר להבחין בו והוא שלח אותי לבדיקות דם שהראו שהכל תקין ובפעם השנייה בבדיקה ראו את השק בלי בעיה והוא גדל מאוד מהפעם הראשונה.
הוא גם הלחיץ אותי עוד יותר כשהוא אמר:"לא כל מה שרוצים קורה".
(זהו הריון ראשון שלי-אני בת 29)
מה זה אומר? האם זה מצביע על בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ריק שבוא 5 או 6?????? - תגובה
ד``ר אריה לידור02/05/2011שלום רב
רצוי שתבצעי בדיקת ביטא כמותית. במידה והערך עולה בבדיקות חוזרות זוהי עדות לכך שההריון מתפתח ולכן יש לחזור על בדיקת האולטרהסאונד בעוד מספר ימים עד לגילוי העובר והדופק העוברי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)