איחור + סימנים + בדיקות ביתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור + סימנים + בדיקות ביתיות
    אדריאנה
    01/05/2011

שלום לכולם בפורום.
    אני באיחור של 5 ימים - והמחזור שלי מדייק...יש לי סימנים כמו: בחילות, רגישות ונפיחות בשדיים, דימום בחניכיים (לא יודעת איך זה סימן אבל אני מניחה שמי שמבין יענה לי על זה),
    בנוסף לאלו היו לי בימים הראשונים של האיחור כאבי בטן כמו כאבי מחזור - הרגשתי ממש התכווצויות בבטן התחתונה - האם זה נורמלי? אציין רק כי הכאב לא חזק ממש אלא רגוע יותר ממחזור (וכל הזמן חשבתי שאני כבר מקבלת מחזור).

בנוסף - ביצעתי 2 בדיקות היריון ביתיות כשהאחת יצאה חיובית, והשנייה יצאה שלילית (היה נדמה לי שראיתי איזה פס חלש שם..ואולי גם לא עשיתי פיפי על המקל מספיק זמן - רק כמה שניות)..
    בכל מקרה אני מבקשת תמיכה ומענה על:
    1. האם זה היריון לדעתכן - אני חושבת לחכות עוד יומיים עם עוד בדיקה ביתית - מה דעתכן?
    2. גם לרופאים בפורום - האם כאבי בטן והתכווצויות הן דבר נורמלי בתחילת היריון (אם אכן זה היריון?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איחור + סימנים + בדיקות ביתיות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/05/2011

שלום רב
    ממליץ לך לבצע בדיקת דם לביטא . באם חיובי הריון ובאם שלילי הסימנים יכולים לאפיין את התקופה אחר ביוצית
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה תקופה אחר ביוצית?

אדריאנה
    02/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו