מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מורכבת, אנא עזרו בבקשה...יולי05/05/2011
בבקשה לא לשפוט אותי...
אני בת 28, הייתי נשואה לגבר מבוגר ממני ב13 שנה. התחתנתי מאהבה גדולה. תמיד ידעתי שהוא לא רוצה ילדים איתי (או בכלל) מכיוון שיש לו 3 ילדים מנישואיו הקודמים.
לא התייחסתי לזה ברצינות, חשבתי יעבור לו. לא עבר, לכן התגרשנו, עם הרבה כאב וצער. יש לי חבר בגילי, איתו אני שנה וחצי, לפני כ 10 חודשים הפסקתי לקחת את הגלולות,והתחלנו לשכב ללא אמצעי מניעה (אמנם לא ספרנו ימים לביוץ וכאלה, אמרנו אם יקרה אז יקרה). ב29 למרץ נפגשתי עם הגרוש שלי לחתום על מסמכים אחרונים, תשוקה עזה השתלתה עלינו,עשיתי דבר נורא, שכבתי איתו,לא יודעת מה חשבתי לעצמי... הכל קרה מאוד מהר, הוא שם קונדום סובב אותי לקיר וחדר אלי, בגלל כל הסיטואציה הוא לא הצליח לגמור בפנים (בתוכי, לתוך הקונדום), הוריד את הקונדום וגמר ביד. אני בהריון, ויש לי חששות שזה ממנו. אני מבינה שאם הקונדום לא החליק ולא נקרע אז לא סביר, אבל אין לי דרך לדעת אם נקרע או לא. מזועזעת מכל הסיטואציה אפילו לא חשבתי לבדוק. באותם ימים גם שכבתי עם חבר שלי ללא אמצעי מניעה (אנחנו שוכבים כמעט כל יום), הבעיה היא שזה יותר מדי צירוף מקרים (עם חבר שלי שכבנו כ8חודשים ללא אמצעי מניעה ודווקא כששכבתי עם גרוש שלי אז הריתי), במיוחד שאני יודעת שסביר שב 29 למרץ הייתי בביוץ מכיוון שמחזור היה ב14.
ב 29 למרץ הייתי גם אחרי מחלת השפעת או צינון לאחר טיפול תרופתי בקולדקס ודקסמול, האם זה יכול איכשהו להשפיע?
בנוסף חבר שלי היה בבדיקת זרע לפני כ 5 חודשים התוצאות יצאו קצת חלשות, הוא עשה פעם נוספת כעבור חודשיים ויצא תקין, היה אצל אורולוג ונאמר לו שהכל תקין ושלא נכנסים להריון תוך שניה לוקח עד שנה, אם לא אז מתחילים בבדיקות וכו.
מה אתם חושבים, האם יכול להיות שהעובר של הגרוש שלי אף שהיה עם קונדום ולא גמר בתוכי? אני ממש בסטרס...
עוד שאלה, ב 9/4 היה לי כביכול מחזור, דימום למשך כמה ימים, ממש כמו מחזור. באחד הימים בערך ב 11/4 קיימתי יחסי מין ופתאום היה הרבה הרבה דם, מה זה יכול להיות?
כשהייתי אצל גנקולוג ב2/5 התגלה שאני בהריון בשבוע 6.4 שזה אומר שנכנסתי להריון במרץ ולא באפריל ושזה מתאים לתאריך התקרית עם הגרוש.
בבקשה עזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מורכבת, אנא עזרו בבקשה... - תגובה
ד``ר אריה לידור05/05/2011שלום לך
על פי תאורך לא סביר שההריון מגרושך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)