התאמצות בשירותים והפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמצות בשירותים והפלה
    ענבל
    05/05/2011

אני בשבוע 9
    סובלת מעצירות,האם האמצות חזקה בשירותים בזמן עצירות יכולה לגרום להפלה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמצות בשירותים והפלה

הוספת תגובה

• התאמצות בשירותים והפלה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/05/2011

שלום לך
    בד"כ לא.
    קימות שיטות שונות לטיפול בעצירות . התיעצי עם הרופא שלך לטיפול בבעיה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדרך כלל לא זאת אומרת שלפעמים כן??

ענבל
    05/05/2011

איך אדע אם עשיתי נזק??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם סבלתי מבעיה זו

יולי
    08/05/2011

שלום לך, אני גם סבלתי מבעיה זו, לפני הריון כל הזמן הייתי על טיפות יובסולקס לא יכלתי אחרת, גם בתחילת הריון השתמשתי מכיוון שלא ידעתי שאני בהריון. אין הרבה דברים (משלשלים) שניתן לקחת בהריון,התקשרתי למרכז טריטורילי שזה מן מרכז רעלים שניתן להתייעץ מה מותר ומה אסור מבחינת תרופות. שם המליצו לי על פגלקס, משלשל טבעי - פרופילן גליקול סיבים תזונתיים מרוכזים, כשהלכתי לקנות בסופר פארם נאמר לי שאת הפגלקס הפסיקו לייצר אבל יש לו תאום בשם לקסיפג שאותו גם אפשר בהריון וזה אותו דבר כמו פגלקס. עולה בסביבות 60 ש"ח, יש בטעמים, אבל הכי טוב טבעי, אני שותה עם כוס מיץ, ממש עוזר לי, תראי בלינק. הקפידי לשתות המון מים גם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדרך כלל לא זאת אומרת שלפעמים כן?? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    08/05/2011

שלום לך
    עצירות אינה גורמת לנזק להריון או לעובר במידה וההריון תקין. מכל מקום כדי לא לסבול מכך רצוי בהחלט לטפל בזה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו