מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמצות בשירותים והפלהענבל05/05/2011
אני בשבוע 9
סובלת מעצירות,האם האמצות חזקה בשירותים בזמן עצירות יכולה לגרום להפלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמצות בשירותים והפלה - תגובה
ד``ר אריה לידור05/05/2011שלום לך
בד"כ לא.
קימות שיטות שונות לטיפול בעצירות . התיעצי עם הרופא שלך לטיפול בבעיה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל לא זאת אומרת שלפעמים כן??
ענבל05/05/2011איך אדע אם עשיתי נזק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם סבלתי מבעיה זו
יולי08/05/2011שלום לך, אני גם סבלתי מבעיה זו, לפני הריון כל הזמן הייתי על טיפות יובסולקס לא יכלתי אחרת, גם בתחילת הריון השתמשתי מכיוון שלא ידעתי שאני בהריון. אין הרבה דברים (משלשלים) שניתן לקחת בהריון,התקשרתי למרכז טריטורילי שזה מן מרכז רעלים שניתן להתייעץ מה מותר ומה אסור מבחינת תרופות. שם המליצו לי על פגלקס, משלשל טבעי - פרופילן גליקול סיבים תזונתיים מרוכזים, כשהלכתי לקנות בסופר פארם נאמר לי שאת הפגלקס הפסיקו לייצר אבל יש לו תאום בשם לקסיפג שאותו גם אפשר בהריון וזה אותו דבר כמו פגלקס. עולה בסביבות 60 ש"ח, יש בטעמים, אבל הכי טוב טבעי, אני שותה עם כוס מיץ, ממש עוזר לי, תראי בלינק. הקפידי לשתות המון מים גם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל לא זאת אומרת שלפעמים כן?? - תגובה
ד``ר אריה לידור08/05/2011שלום לך
עצירות אינה גורמת לנזק להריון או לעובר במידה וההריון תקין. מכל מקום כדי לא לסבול מכך רצוי בהחלט לטפל בזה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)