טופמקס והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופמקס והריון
    שלי
    30/12/2007

אני נוטלת טופמקס 100 מ"ג ביום בשל עבר של בולמיה, ידוע לי שלא מומלץ ליטול תרופה זו בהריון. אני מנסה להיכנס להריון והנני אחרי הפלה טבעית. האם אני צריכה להפסיק את נטילת התרופה כבר עכשיו או שזה לא יהיה קריטי אם אפסיק אותה ברגע שאגלה שאני בהריון (נאמר ביום האיחור של המחזור). מה שעשיתי בהריון הקודם הוא שביום שגיליתי שאני בהריון הפסקתי את התרופה, בהתעייצות טריטולוגית נאמר שלוקח לגוף 5 ימים להתנקות.
    האם יכול להיות שזאת הסיבה להפלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופמקס והריון

הוספת תגובה

• לא ניתן לדעת אם זו הסיבה להפלה

ד''ר רמי אבירם
    30/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי גם

שלי
    30/12/2007

1. שאלתי גם אם אין בעיה להפסיק ביום שאני מגלה שאני בהריון?
    2. ובכל זאת מה הסיכויים ובגלל זה ההפלה
    3. עוד דבר, הבנתי שאחרי 4-6 שבועות אקבל מחזור, האם מיום הדימום (ההפלה) או מיום התאפסות הבטא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    30/12/2007

רצוי להפסיק לפני כניסה להריון
    לא ניתן לקבוע את הסיכוי להפלה
    את אמורה לקבל מחזור 4-6 שבועות מהדימום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו