מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום שמצריך טיפול?טלטל06/05/2011
בת 29 בריאה בדרך כלל.הריון רביעי לידה שנייה אחרי קיסרי(עקב חוסר התקדמות בלידה). הריון ראשון מחוץ לרחם שני הפלה טבעית.
אתמול בבוקר היתה לי הפרשה צמיגית אדומה עם נוזל צהבהב ג'לי. עם כאבים בבטן התחתונה ותנועות פחותות של העובר. הגעתי לטרם עברתי שם בדיקת דם+ פעמיים אולטרא סאונד ומוניטור. הבדיקות יצאו תקינות כמות מים תקינה למעט בדיקת הדם שם אובחן אצלי HCT 29% וHGB 9.5. בדיקת השתן הראה 100 לוקיצטים אבל זה בגלל שאני לא שותה הרבה. הרופא נתן לי עירוי נוזלים ששיפר את מצבי.
הרופא שיחרר אותי למעקב בלבד למיון(דאג בגלל המוגלובין) אבל עקב הלחץ הרב שהיה שם החלטתי לנסוע לבית (אני גרה 2 דקות מבית החולים).
היום בבוקר שוב היתה לי הפרשה בצבע בורדו ועם השתן ירד נוזל אדום ומידי פעם יש לי הפרשה חומה עם רקמות וחוטים. עכשיו שוב בדקתי ואין לי הפרשות כלל והשתן יצא נקי. התנועות של העובר בסדר גמור ורגילות. אין לי כאבים.
האם כדאי שוב לגשת לטרם או ישר לגשת למיון? או שבכלל לא צריך להכנס לפניקה ולהשאר בבית ורק עם התפתח דימום רציני לגשת למיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שמצריך טיפול? - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/05/2011לא ציינת את שבוע ההריון
יש חשיבות לגיל ההריון ובלי לדעת זאת איני יכול להשיב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)