מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות אחרי לידהמבקשת ייעוץ06/05/2011
שלום רב, אני שלושה שבועות אחרי לידת וואקום... הדימום כבר הפך לצהבהב וכבר כמעט הפסיק לחלוטין אבל יש לי כמה תופעות שמטרידות אותי למרות שהייתי בביקורת אצל גניקולוג... אין לי כאבים ברחם אבל כשאני במצב שכיבה ואני רוצה להתהפך במיטה מצד לצד כואב לי כל האזור של הבטן התחתונה והמפשעות ויש לי גם קליקים בחוליות באזור עצם הזנב (עוד מזמן ההריון) מדגישה שהתחושות האלה רק במצב של שכיבה... בנוסף כבר בערך שבועיים יש לי הרגשה משונה של לחץ באזור הדגדגן וזה קורה לרוב במעבר בין ישיבה לעמידה... מרגיש כמו מעיין גודש שעובר אחרי דקה... ויש לי תחושה כאילו יש לי פטרייה בפתח הנרתיק אבל אני מורחת משחה וזה לא עובר... והתופעה האחרונה היא שהאזור של פי הטבעת לכיוון הנרתיק גם נפוח וגדוש ומרגיש קצת מנומנם והרופא אמר שהוא לא רואה טחורים אז מה זה היכול להיות? אודה על תשובות והכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מבקשת ייעוץ07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות אחרי לידה - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/05/2011
ידת ווקום היא אינה קלה ויתכן שגרמה לפציעות קלות יתכן אף תתעוריות
בסבירות גבוהה כל התלונות תחלופנה עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)