תופעות אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות אחרי לידה
    מבקשת ייעוץ
    06/05/2011

שלום רב, אני שלושה שבועות אחרי לידת וואקום... הדימום כבר הפך לצהבהב וכבר כמעט הפסיק לחלוטין אבל יש לי כמה תופעות שמטרידות אותי למרות שהייתי בביקורת אצל גניקולוג... אין לי כאבים ברחם אבל כשאני במצב שכיבה ואני רוצה להתהפך במיטה מצד לצד כואב לי כל האזור של הבטן התחתונה והמפשעות ויש לי גם קליקים בחוליות באזור עצם הזנב (עוד מזמן ההריון) מדגישה שהתחושות האלה רק במצב של שכיבה... בנוסף כבר בערך שבועיים יש לי הרגשה משונה של לחץ באזור הדגדגן וזה קורה לרוב במעבר בין ישיבה לעמידה... מרגיש כמו מעיין גודש שעובר אחרי דקה... ויש לי תחושה כאילו יש לי פטרייה בפתח הנרתיק אבל אני מורחת משחה וזה לא עובר... והתופעה האחרונה היא שהאזור של פי הטבעת לכיוון הנרתיק גם נפוח וגדוש ומרגיש קצת מנומנם והרופא אמר שהוא לא רואה טחורים אז מה זה היכול להיות? אודה על תשובות והכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות אחרי לידה

הוספת תגובה

• מקפיצה

מבקשת ייעוץ
    07/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות אחרי לידה - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    07/05/2011

ידת ווקום היא אינה קלה ויתכן שגרמה לפציעות קלות יתכן אף תתעוריות
    בסבירות גבוהה כל התלונות תחלופנה עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו