טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי הפלה בשבוע 8+ (טבעית) רובה והשאר עם ציטוטק.... את ההפלה עברתי בתאריך 15/4 בלילה וב 16/6 קיבלתי ציטוטק.... רציתי לדעת אם יש זמן מסויים שעליי להמתין עד לקיום יחסי מין? מתי כן מותר לי לקיים יחסים? יש לציין כי מאז ההפלה אני נוטה להזיע הרבה כמו בזמן ההריון,סובלת מגזים ולעיתים גרעפסים(סליחה) וגם הפרשות שהן לפעמים שקופות ולפעמים קצת צהובות... האם זה אופייני למצבי?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד