טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני ובעלי החלטנו להביא ילד. עד היום לקחתי נוברינג במשך 3 שנים בערך... הפסקתי בחודש שעבר. אני בת 27.. בערך שבועיים לאחר הטבעת האחרונה התחילו לי הפרשות לכמה ימים, לבסוף ההפרשות נפסקו וכמה ימים לאחר מכן הגיע המחזור... מחזור ממש שונה מהמחזורים הרגילים שלי, שכן בלילה לא היה לי דימום (היה לי רק ביום וגם הוא לא היה חזק בכלל יחסית למחזור הרגיל). הבעיה היא שהמחזור לא נגמר לי!! יש לי מחזור כבר 11 ימים....כל יום זו אותה כמות (לא מאוד גדולה)...והוא לא עושה רושם שהוא הולך להפסיק! חשוב לציין שאני אנמית ולוקחת כדר איזי איירון כל יום. האם זה נורמלי?? אם אני רוצה ילד, מה עליי לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר