מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיעוט יחסי של מי שפיראינה08/05/2011
שלום,
אני נמצאת בשבוע 25 +1. מזה כחודש וחצי אני במעקב עקב מיעוט יחסי של מי שפיר (בכל הבדיקות שנעשו AFI נע בין 10 ל 12 ס"מ).
יש לציין:
2 הסקירות תקינות
גודל העובר תאום את שבוע ההריון בכל הבדיקות
זרימת דם טבורי באולטרסאונד תקינה
כליות העובר בגודל תקין
העמסת סוכר 50 מ"ג תקינה
תוצאות הבדיקה משולבת לתסמונת דאון 1:1300
לא ביצעתי דיקור מי שפיר
אני די מודאגת מכמות המים שלא עולה במשך 6 שבועות. הבנתי מהרופאה שלי שבשבועות שלי מצפים לראות AFI 15-16 . רציתי לשאול מה כדאי לעשות במצבי?
בתודה מראש,
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט יחסי של מי שפיר - תגובה
ד``ר אריה לידור08/05/2011שלום לך
כמות מי השפיר שציינת תקינה ולא מעוט
( מעוט נחשב לערך פחות מ 8 )
המשיכי במעקב שגרתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)