אודה לתשובתם האם יש בכל זאת הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לתשובתם האם יש בכל זאת הריון?
    אני
    08/05/2011

שלום רב,
    אני בת 27 ללא ילדים לצערי הרב לפני כ שנה עברתי הפלה בשבוע 19 ו4 ימים בעקבות חור בשק , ההריון היה תקין לאורך התקופה , תחילה בוצעה ניסיון בציטוטק 5 כדורים וכשלא צלח הוחלט לבצע גרידה , לרופאים לא היה הסבר להפלה ואף השלייה נשלחה למעבדה ונשללה אפשרות של דלקת או זיהום , (הגדירו את המקרה כפנצ'ר ) .
    יועץ לי להמתין 3 חודשים ולנסות שוב וכך עשתי במהלך הזמן הזה הייתי בביקורת ואף ביצעתי אולטרסאונט מקיף לראות שהכל בסדר.
    מזה 7 חודשים אני מנסה להרות , ואציין שהמחזור היה סדיר מאוד . קיבלתי בדיוק כל 31 יום . החודש המחזור מאחר ב 17 יום . ביצעתי 2 בדיקות ביתיות והתוצאה שלילית , לפני כשבוע ביצעתי בדיקת דם ויצאה שלילית , הלכתי לבצע בדיקת אולטרסאונד בתלת מימד אצל אחד הרופאים המומחים ביותר על מנת לוודא שאין בעיה, הרופא שלל הדבקויות ,מחיצה ,צ'יסטות וכו ואמר שמבחינתו לא רואה בעיה זה היה ב3.5.11 , בנוסף הרופא ראה שהיה ביוץ וגם סימני זרע מסביב ולכן אמר שיש עוד סיכוי שבכל זאת אני בהריון או לחילופין אקבל וכי עליי לחכות יום יומיים ולבצע שוב בדיקה.
    חיכיתי 4 ימים וביצעתי שוב בדיקה בייתית שיצאה שלילית . עד לרגע זה לא קיבלתי את הווסת .
    האם יכול להיות שאני בכל זאת בהריון ולוקח כל כך הרבה זמן להיריון להיקלט? האם הבדיקה הביתית מספיק אמינה ? איך אני יכולה להיות בטוחה שלא בוצע שום נזק בגופי כתוצאה מהמקרה שעברתי .
    מה עליי לעשות ? ואם בכל זאת התוצאה שלילית מדוע יש איחור כה רב ?בבקשה נא תשובתכם אני מאוד מודאגת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל תדאגי

יולי
    08/05/2011

היי,
    לגבי ההריון, אז לוקח עש שנה להרות, אם לא אז מתחילים בבדיקו וכוי... עשית גם הרבה בדיקות על מנת לוודא שהכל בסדר, ואכן כך.
    לגבי האם את כבר בהריון 4 ימים, רק בדיקת דם יכולה להגיד לך בשלב הזה, מכיוון שהורמון ההריון (HCG) מופרש לשתן בד"כ כשבועיים לאחר שהנקלטת ואילו בדם מופיע מיד.
    בנוסף יש לי שתי חברות שעברו הפלה, אחת טבעית והשניה גרידה, ולקח להן שנה להרות שוב,
    אל תדאגי, תרפי וזה יבוא, הלחץ גם מפריע.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובתם האם יש בכל זאת הריון? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    08/05/2011

שלום רב
    האם באולטרהסאונד נמדד עובי רירת הרחם?
    ראשית יש צורך לברר את סיבת אי סדירות הוסת הכוללת בין היתר תבחינים הורמונליים . בנוסף הייתי מציע שתבצעי צילום רחם / היסטרוסקופיה והכל בתאום עם הרופא שלך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו