מה קורה אצלי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה אצלי??
    יולי
    08/05/2011

ביום ראשון שעבר-1/5 קיבלתי תשובה חיובית להריון בבדיקת שתן ביתית-קו חלש יחסית.
    זהו הריון שני, ההריון הראשון היה תקין ונפלא ובני בן שנה ושבעה חודשים.
    יום אחרי הבדיקה הביתית ישבתי בחדר ההמתנה של רופאת נשים מחליפה (שלי הייתה בחו"ל) והתחיל לי דימום בינוני ללא קרישים מלווה בכאבי גב תחתון חזקים כמו במחזור אך יותר כואב... הרופאה בדקה ואמרה שזו כנראה הפלה כימית ושלחה אותי למוקד. במוקד עשה הרופא אולטראסאונד וגינלי ואמר שהוא לא רואה כלום ברחם ושזה אומר - או שהיה הריון ונפל, או שיש הריון והוא מאד צעיר. שלח אותי לעשות בטא למחרת.
    בנתיים, הדימום הלך ופחת עד שהפסיק תוך כ-5 שעות והכאבים המשיכו באותה עוצמה עד אמצע הלילה ומאז הפכו עמומים כמו בתחילת ההריון הראשון שלי.
    הבטא יום אחרי הדימום היה 750. בימים שלאחר מכן הרגשתי בהריון....רגישות בחזה, מיחושים קלים בגב תחתון, הבטן יצאה החוצה... בשבת האחרונה בבוקר (4 ימים אחרי הדימום) בדיקת השתן הייתה עדיין חיובית באותו האופן שהייתה שבוע לפני כן- פס חלש מעט.
    הבטא היום (6 ימים לאחר הדימום) הייתה 600!!! בבוקר שוב היה דימום, מועט ביותר וכעת הוא רק בניגוב ועד לפני כשעה- אותם כאבים חזקים מאד בגב תחתון. כעת לא כואב כלום מלבד המיחוש העמום הרגיל.
    אם הייתה הפלה - הבטא לא אמור להיות כבר נמוך יותר?? האם יכול להיות שהיו תאומים ואחד נפל?? יכול להיות שההפלה נמשכת עד עכשיו ואין דימום חזק?
    יש לציין שתאריך וסת אחרונה היה ב-16/4/11 אבל אני ידועה כ"מבייצת מוקדמת" (9 ימים מוקדם יותר עפ"י ההריון הראשון) ולפי החישוב שלי, במידה ואני עדיין בהריון, אני אמורה להיות בשבוע 4 ועוד 3 ימים.
    השארתי לרופאת הנשים הקבועה שלי הודעה דחופה ומפורטת בבקשה שתחזור אלי אבל היא טרם חזרה . לא ברור לי מה קורה אצלי ברחם...ונדמה לי שעם בטא 600 ממילא לא יראו כלום באולטרסאונד. אשמח לתשובה מהירה לסיפור ההרפתקאות שלי, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה אצלי??

הוספת תגובה

• מה קורה אצלי?? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    08/05/2011

שלום לך
    אי עליית ערכי ביטא אינם סימן מעודד . דימום וירידת ערכי ביטא מרמזים על הפלה. עלייך להמשיך במעקב הביטא ולעדכן את הרופא שלך בתוצאות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו