מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירת מערכות ראשונה- הסברמודאגת מאוד08/05/2011
שלום,
אני בשבוע 15, הריון ראשון ב- IVF , עשיתי אתמול סקירת מערכות ראשונה מוקדמת, אצל ד"ר משה אברמוב במכון מלר בירושלים, ראוי לציין שאני שמנמנה. הוא היה מאוד לא נחמד ואנטיפט ומאוד פגע בי ובבעלי. לטענתו הוא לא הצליח לראות הרבה על הבטן והצליח רק למדוד ולדאות תנואות גפיים וגו, וכמובן דופק. ולכן עשה אולטרסאונד וגינאלי.
וגם שם טען שהוא לא מצליח לראות כלום מפני שיש שכבת שומן על הבטן ובתוכה.
ראוי לציין שהבדיקה נמשכה בדיוק חמש דקות וזאת בדיקה שאמורה להימשך עד שעה !
הוא לא השקיע בבדיקה ועשה טובה בכלל שבדק אותי.
הוא אמר שאוליי בסקירה המאוחרת נצליח לראות יותר.
כששאלתי אותו אם הצליח לראות את מין העובר הוא ענה בצורה בוטה : "בקושי הצלחתי לראות שאת בהריון אז את מין העובר את רוצה" !
מאוד נעלבתי והגישה שלו היתה מאוד לא נחמדה ורגישה.
יצאתי משם עצבנית מאוכזבת ועם בכי עז מהעלבון של התנהגותו הגסה של ד"ר אברמוב.
מה לעשות ? הבדיקה לא הושלמה, האם ללכת השבוע ולעשות סקירה באופן פרטי?
אניי מודאגת ולא יכולה לחכות עוד 5 שבועות עד לסקירה המאוחרת. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת
איילה09/05/2011מצטערת שזה מה שעברת אבל יש המון רופאים טובים וסבלניים. מציע לך לפנות למזכירות קופ"ח ולברר על עוד רופא נוסף או מכון שיכול לבצע סקירת מערכות. במדינה שלנו יש הרבה מאוד נשים מלאות ואני מניחה שרובן יולדות ועושות את הבדיקות למרות הכל. סקירת מערכות מוקדמת ניתן לעשות עד שבוע 17 לכל היותר אם אני לא טועה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)