מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לאחר הפלהמודאגת11/05/2011
שלום,
לפני כשנתיים ילדתי את ילדתי, הריון שהושג מטיפולים. עקב פוליציסטיות. 5 חודשים לאחר הלידה נקלטתי להריון שנגמר בהפלה יזומה בגרידה, שגרמה להידבקויות קלות שהופרדו בהיסטרו' אבחנתית ולהידקקות של רירית הרחם. 9חודשים לאחר מכן נקלטית שוב להריון שנגמר בהפלה טבעית בשבוע 8 לאחר שנראה דופק שפסק. ( רירית הרחם בשבוע החמישי היתה 7 מ"מ). מאז מחזורים עם דימום מועט, כשלמעשה אין דימום אדום אלא רק קרישי דם שחורים חומים שנמשכים יום-יומיים ולא ממלאים אפילו פד אלא רק תחתונית. לפני כחודשיים הייתה לי ציסטה מאוד גדולה בשחלה השמאלית ( 5-6 מ"מ) שהתמוססה לבד. החודש נקלטתי בשעה טובה שוב להריון ( מחזור אחרון ב- 8.4.11, ולפי החישוב שלי זה שבוע 4+5). טרם עשיתי בדיקת ביטא.
יש לי כמה שאלות:
1) ב- US לפני שבוע (עוד לא ידעתי על ההריון וגם לא ראו אותו) הייתה לי רירית 7 מ"מ, האם יש מצב שעכשיו היא גדולה יותר? כלומר האם הרירית מתעבה עם התקדמות ההריון בשלביו הראשונים?
2) האם עלי להיזהר יותר עם ההריון הזה בשל ההפלה הקודמת? יש לי ילדה בת כשנתיים בבית במשקל של כ- 12 ק"ג , האם עלי להימנע מלהרים אותה? האם עלי להימנע מדברים כלשהם נוספים?
אני ממש בלחץ ומפחדת מגרוע
אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות - הציסטה הייתה 55-60 מ"מ
מודאגת11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא מהיום 414 שבוע 4+6, האם תקין?
מודאגת12/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר הפלה - תגובה
ד``ר אריה לידור13/05/2011שלום לך
ראשית מזל טוב
בהריון רירית הרחם אכן מתעבה. התחילי מעקב ביטא ובהמשך אולטרהסאונד ובנוסף הייתי ממליץ על תחילת תמיכה הורמונלית בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה...אבל לגבי...
מודאגת13/05/2011האם עלי להיזהר זהירות יתר בפעילויות היומיומיות ? כגון הרמתה שלי ילדתי (כ-12 ק"ג) על הידיים וכו'. והאם הביטא לשבוע הספציפי 4+6 תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)