הריון לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר הפלה
    מודאגת
    11/05/2011

שלום,
    לפני כשנתיים ילדתי את ילדתי, הריון שהושג מטיפולים. עקב פוליציסטיות. 5 חודשים לאחר הלידה נקלטתי להריון שנגמר בהפלה יזומה בגרידה, שגרמה להידבקויות קלות שהופרדו בהיסטרו' אבחנתית ולהידקקות של רירית הרחם. 9חודשים לאחר מכן נקלטית שוב להריון שנגמר בהפלה טבעית בשבוע 8 לאחר שנראה דופק שפסק. ( רירית הרחם בשבוע החמישי היתה 7 מ"מ). מאז מחזורים עם דימום מועט, כשלמעשה אין דימום אדום אלא רק קרישי דם שחורים חומים שנמשכים יום-יומיים ולא ממלאים אפילו פד אלא רק תחתונית. לפני כחודשיים הייתה לי ציסטה מאוד גדולה בשחלה השמאלית ( 5-6 מ"מ) שהתמוססה לבד. החודש נקלטתי בשעה טובה שוב להריון ( מחזור אחרון ב- 8.4.11, ולפי החישוב שלי זה שבוע 4+5). טרם עשיתי בדיקת ביטא.
    יש לי כמה שאלות:
    1) ב- US לפני שבוע (עוד לא ידעתי על ההריון וגם לא ראו אותו) הייתה לי רירית 7 מ"מ, האם יש מצב שעכשיו היא גדולה יותר? כלומר האם הרירית מתעבה עם התקדמות ההריון בשלביו הראשונים?
    2) האם עלי להיזהר יותר עם ההריון הזה בשל ההפלה הקודמת? יש לי ילדה בת כשנתיים בבית במשקל של כ- 12 ק"ג , האם עלי להימנע מלהרים אותה? האם עלי להימנע מדברים כלשהם נוספים?
    אני ממש בלחץ ומפחדת מגרוע
    אודה למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר הפלה

הוספת תגובה

• תיקון טעות - הציסטה הייתה 55-60 מ"מ

מודאגת
    11/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא מהיום 414 שבוע 4+6, האם תקין?

מודאגת
    12/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון לאחר הפלה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    13/05/2011

שלום לך
    ראשית מזל טוב
    בהריון רירית הרחם אכן מתעבה. התחילי מעקב ביטא ובהמשך אולטרהסאונד ובנוסף הייתי ממליץ על תחילת תמיכה הורמונלית בהריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה...אבל לגבי...

מודאגת
    13/05/2011

האם עלי להיזהר זהירות יתר בפעילויות היומיומיות ? כגון הרמתה שלי ילדתי (כ-12 ק"ג) על הידיים וכו'. והאם הביטא לשבוע הספציפי 4+6 תקינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו