מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי דרסטי בהורמון FSHש.נ11/05/2011
בת 43.5 במרץ 2011 עשיתי בדיקת פוריות בה ההורמון עמד על ערך 13.5 במאי 2011 בדיקה נוספת בה הראה ההורמון שהוא עומד על ערך 8.2 שזה שינוי דראסטי. הבדיקה השניה יש לציין נעשתה בצום של 12 שעות כי רצו גם לבדוק סוכרים אין לי מושג אם יש לזה השפעה. הבנתי שעד 10 זה נחשב לפוריה ללא צורך בעזרה הורמונלית. לאור התוצאות השונות כ"כ מה מומלץ לעשות הלאה??והאם יכולים להיות פערים גדולים כאלו בחודשיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף... אודה על תשובה מהירה
ש.נ11/05/2011במאי אמרו לי לקום שעתיים לפני הזמן. ובמרץ לא חושבת שקמתי שעתיים לפני האם יש לזה גם השפעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף... אודה על תשובה מהירה - תגובה
ד``ר אריה לידור13/05/2011שלום רב
הורמון זה צריך להבדק בזמן וסת וללא קשר לצום או יקיצה
שינויים ברמה ייתכנו מדי חודש. זהו רק אחד המדדים לפעילות השחלתית
אייני יודע את שאר המשתנים כדי להמליץ על טיפול כזה או אחר .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה...
ש.נ13/05/2011הבדיקה נעשתה ביום השלישי של המחזור כמובן בשתי הפעמים....לפני חודשיים במרץ ערך ה- FSH עמד על 13.5 ועכשיו אחרי חודשיים בחודש מאי הוא ירד ל 8.2עד 10 זה מראה על פוריות נכון? . הבנתי שזה משתנה בגילאים שלי ....בת 43.5 אני במעקב הורמונים וזקיקים בקופ"ח , ( הפרולקטין גם בסדר גמור)
השאלה שלי האם מומלץ אפילו שאני פוריה עכשו לפי ההורמון FSH .... לקבל זריקת הורמונאלית כדי לקדם את ההיקלטות??
אני רשומה בבנק הזרע, הזרעה ראשונה בקרוב, אחרי כמה הזרעות כדאי לפנות לועדה בקופ"ח להפריה חוץ גופית?
הרופא שלי טוען ש- 2 הזרעות ואני חושבת ש- 4 הזרעות כדאיות. כי לפי הסטטיסטיקה על כל 5 טיפולים נקלטים, מה גם שכרגע אני בתקופה של פוריות.
אשמח לשמוע דעה נוספת
תודה
אני מקווה שהתמונה יותר ברורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)