גיל היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל היריון
    אתי
    12/05/2011

שלום,
    אני כבר מבולבלת וברצוני לדעת איך מתבצע החישוב של גיל היריון.
    המחזור שלי לא סדיר עקב שחלות פוליציסטיות.
    הזרעה מתרומת זרע התבצעה ב-3/4/11.
    הווסת האחרונה : 16/3/11
    ההיגיון אומר שבמקרה כזה של הזרעה שזה בעצם מועד הביוץ החישוב הוא שבועיים לפני ההזרעה(ולא עפ"י הווסת האחרונה כי אז יצא שאני בהיריון כביכול עוד לפני ההזרעה והרי זה לא הגיוני) משמע שגיל ההיריון נקבע אצלי החל מ-20/3/11, ז"א שהיום(12.5)על פי חישוב זה אני נחשבת בשבוע 7 ו-4 ימים.
    האם החישוב שלי נכון?
    ברצוני לציין שאתמול ב-US הגיל הראה שבוע 7 ו-5 ימים וב-US אחר אתמול הראה שבוע 7 ויום אחד. איך יתכן הבדלים כאלה ולאיזה גיל יש להתייחס ע"מ לקבוע המשך בדיקות כמו שקיפות וסקירה במועדים המתאימים ?הרי בשתי בדיקות ה-US שביצעתי אמתול הגיל לא הגיוני אם לוקחים שבועיים לאחור מההזרעה, אז מה כן נכון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל היריון

הוספת תגובה

• גיל היריון

אסתריקה
    13/05/2011

ממתינה לתגובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתגובה

אסתריקה
    13/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל היריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    13/05/2011

שלום לך
    גיל ההריון נקבע במדויק על פי מועד ההזרעה כלומר נכון להיום את בשבוע 7+5( שבוע 7 ועוד 5 ימים)
    בהצלחה
    דר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו