היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    מוניק
    30/12/2007

שלום וערב טוב..
    יש לי שאלה
    אני בהריון בחודש רביעי - יש משהו שמטריד מפריע לי גופנית מזה כמה שבועות ואין לי מושג איך לטפל בזה.אומנם לא הכי נעים לי לשאול אבל אין לי ברירה.
    בזמן האחרון אני שמה לב להפרשות(סליחה)הרבה יותר מהרגיל,שגורמות למידי פעם לרטיבות שמועברת לתחתון עצמו. כמו כן,הבחנתי במעין פצע או שניים חיצוניים שגורמים לגירוי וגירוד אצלי(באיבר המין-חיצוני)..מה עליי לעשות? אני יכולה רק להניח שזו אולי דלקת או משהו כזה.
    אשמח ואודה על תשובה מהירה והתייחסות
    ערב טוב ותודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי

מוניק
    01/01/2008

היי ערב טוב
    אפשר בבקשה לקבל תשובה?זה די דחוף לי ולחוץ כי זה משהו שלא ניתן לעשות בו שימוש כלשהו בתרופה פנימית או משהו כזה,לכן אני פשוט חייבת את העזרה שלכם
    מחכה לתשובה
    ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאד פשוט

ד''ר בני שכטר
    02/01/2008

למרבה הצער אנחנו לא יכולים לראות את הנגעים ואת ההפרשות דרך הפורום ולכן כדאי לגשת לרופא/ה שלך ולהבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מוניק
    02/01/2008

שמעתי שיש משחה שנקראת טבע דרם...האם זה מומלץ או שאתה יכול להמליץ לי בבקשה על משהו שמתאים לאישה בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי להבדק

ד''ר רמי אבירם
    03/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו