הרחבת מעי הגס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת מעי הגס
    גלינה
    13/05/2011

שלום! כרגע אני בשבוע 39, משבוע 30 עוברת מעקב עקב הרחבת מעי. בהערכת משקל בשבוע 30 נצפתה הרחבה עד 10 מ"מ. בשבוע 31 בסקירה מכוונת רוחב מעי הדק עד 4 מ"מ, רוחב מעי הגס עד 7 מ"מ. בשבוע 32 מצפתה לולאת מעי הגס בקוטר 8 מ"מ. בשבוע 35 הודגמה לולאת מעי הגס רוחבית מורחבת ל 15 מ"מ. בהערכת משקל בשבוע 38-רוחב מעי 14 מ"מ. חשוב לציין שאני נשאית ל CF, לבעלי בדיקות שליליות, אבל הוא ממוצא קווקזי, ולא תמיד מייתרים אצלם את המוטציות ל CF. ביעוץ גנטי הלחיצו אותי מאוד בקשר לחשד ל CF, אבל אחרי 2 סקירות מכוונות ראשונות הלחץ ירד, ואחרי סקירות אחרונות שוב התחילו הפחדים לגבי CF. לא עשיתי מי שפיר. עד כמה ממצאים האילו יכולים להצדיק חשד ל CF, והאם ביצוע מי שפיר בשבוע 39+ (על פי המלצה של גנטיקאים) יכול כבר לעזור. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת מעי הגס

הוספת תגובה

• הרחבת מעי הגס - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    14/05/2011

שלום.
    הבדיקות אכן חריגות.הבעיה כעת שעד קבלת תשובת בדיקת מי השפיר בודאי כבר תלדי.לא נותר אלא לבדוק התינוק לאחר הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו