מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד ימין בבטן התחתונהא.א16/05/2011
ערב טוב
אני בשבוע 19 יש לי התכווציות לא חזקות כל כך באזור הבטן התחתונה בעיקר בצד ימין כבר 3 שבועות בערך . הרופא נשים שלי בדק אותי באופן יסודי ומבחינתו הכל נראה תקין .
הוא נתן לי לבצע בכל זאת בדיקת שתן והתוצאה הייתה תרבית שלילית עם ליקוציטים 500 כל השאר היה בטווח הנורמה. בנוסף הוא המליץ לבצע אולטרסאונד כליות לבדוק אם יש התרחבות של כליה מפני שלפני שנתיים אושפזתי בגלל דלקת בכליות ונמצאה אצלי כליה אחת מורחבת אבל לא ייחסו לזה חשיבות .
1. האם ליקוציטים 500 מעיד על בעיה ?
2. אם שוב יראו אצלי כליה מורחבת , יש מה לעשות עם זה ?
3. אם הבעיה בכלל לא בכלייה , אז מה בעצם יכולה להיות הבעיה, למה יש כאבים
בצד ימין?
תודה רבה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד ימין בבטן התחתונה - תגובה
ד''ר גדעון נגר16/05/2011בדרך כלל אין משמעות ללויקוציטים אם התרבית שלילית
אםאכן יגלו בעיה בכליות אפשרויות הטפול רבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)