הכנות לקראת הריון, מבולבלת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנות לקראת הריון, מבולבלת...
    רינת
    17/05/2011

בן זוגי ואני מתחילים להערך לקראת כניסה להריון. אני מקבלת מידע קצת סותר ואני מוטרדת איך להערך:

1. חיסון אדמת: קיבלתי חיסון אחד בכיתה ו' והבנתי שכדאי לקבל אחד נוסף לפני כניסה להריון. לא הבנתי האם פשוט לעשות את החיסון או קודם לעשות בדיקת דם לבדיקת נוגדי אדמת ורק לאחר התוצאות להחליט?
    - כמה זמן אחרי החיסון כדאי "להזהר" מכניסה להריון, הבנתי שביון חודש לחודשיים?

2. הומלץ לי להתחיל לקחת חומצה פולית, קניתי כדור משולב עם בי 12 בהמלצת הרוקחת. האם זה בסדר לקחת כדור משולב או שכדאי לבדוק את רמת הבי 12 לפני כן?

אשמח לתגובה אני ממש מבולבלת מההמלצות השונות
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכנות לקראת הריון, מבולבלת... - תגובה

ד``ר אריה לידור
    17/05/2011

שלום לך
    עלייך לפנות לרופא שלך ולספר לו על כוונותייך להרות. במסגרת בדיקות ההכנה רצוי לבדוק גם נוגדנים לאדמת. במידה ואת מחוסנת אין צורך כמובן בחיסון. במידה ולא יש להתחסן ולהמנע מהריון 3 חודשים לפחות לאחר החיסון. רצוי להתחיל בחומצה פולית 400 מק"ג ליום
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו