דימום+מיקום שיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום+מיקום שיליה
    איילה
    17/05/2011

שלום רב!
    כרגע שבוע 23 . הריון ראשון טבעי חד עוברי. לפני כשבועיים הופיע לי כתם חום חד פעמי (הפרשה +ניגוב) ומאז פעם בשבוע יוצא לי כתם דמי באותה כמות קטנה . לאחר ביקור במיון ובדיקה אצל רופא מטפל נאמר כי הדימום אינו מצואר רחם אלא יתכן בגלל והשליה שלי נמוכה (לאחר בדיקת us אצל רופא מטפל). היום ביצעתי סקירת מערכות מורחבת-מאוחרת ונאמר לי כי השליה אינה נמוכה אלא קרקעית-אחורית דרגה 0 ואינה יכולה להיות סיבה לדימום. הפרש בימים של US שביצעתי אצל רופא מטפל וסקירת מערכות הוא יומיים!!!!
    1.האם הדבר יתכן שכל אחד מהרופאים רואה מיקום שונה ואיזה בדיקה נחשבת ליותר אמינה?
    2. מה יכולות להיות סיבות לדימום ומה בדיקות נוספות שאפשר לבצע כדי לדעת מהיכן הדימום ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום+מיקום שיליה

הוספת תגובה

• דימום+מיקום שיליה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    17/05/2011

שלום לך
    אכן קיימת סתירה בין 2 הבדיקות. מציע שתבצעי בדיקה נוספת לקביעה מדויקת של מיקום השליה. במידה ואינה נמוכה והאולטרהסאונד שולל הפרדות שליה יש לחפש סיבות אחרות לדמם כמו למשל על ידי בדיקה גינקולוגית ונטילת משטח פאפ
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו