טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני מנסה להיכנס להריון והפסקתי גלולות באפריל וקיבלתי מחזור ב4.4.11 ולא קיבלתי מחזור עד יום רביעי האחרון 18.5.11 שהיה לי דימום של 2 טמפונים - ביום הראשון חלש ברמה שבקושי חצי טמפון היה ספוג ולמחרת יותר חזק ברמה של טמפון מלא ספוג וזה הסתיים בשישי בבוקר 20.5.11 עברו יומיים הכל היה בסדר והיום 22.5.11 בניגוב היו לי הפרשות חומות אבל רק בניגוב, קיום יחסי מין לא מוגנים יום שלישי שעבר פעם אחרונה 17.5.11, מיום חמישי יש לי מן סוג כזה של בחילה ומאתמול יום שבת התחילו לי כאבי ראש ממש חזקים. רציתי לדעת מה זה ואם יש סיכוי שזה תחילת הריון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר