מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב, שאלה דחופה בבקשה!!טלי01/01/2008
א. מה זו בדיקת סלפינגוגרפיה? איך היא מתבצעת, מתי יש לבצעה וכמה היא עולה?
אני בשנות ה-20 המאוחרות לחיי, מנסה מעל לשנה להרות הריון ראשון.
כרגע אני ביום ה-3 לפרוגילוטון ע"י המלצת הרופאה שלי.
אני חייבת בבקשה עזרה:
אם בשבוע ההוא שבו צריך לקבל מחזור- אני אכן מקבלת, אני צריכה להמשיך לחפיסה הבאה, עד שמתקבל הריון ואין מחזור (מן הסתם)
אולם מה אני עושה אם בתאריכים בהם אני צריכה להתחיל לקחת את החפיסה הבאה, אין קיום יחסי מין?? (עקב אולי מילואים של הבעל)???
האם להפסיק ולשבש בכך את "המחזוריות" של הנסיונות להרות ולקיחת החפיסות,
או פשוט להמתין את החודש של המילואים (אולי), ומשם להמשיך?
בבקשה עזרו, אנחנו מעל לשנה מנסים, ועכשיו הסוגייה הזו נכנסת באמצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחת לבלבל אותי
ד''ר בני שכטר02/01/2008ערב טוב!
1. בנוגע לשאלה הראשונה, מדובר בעצם בצילום רחם. מזריקים חומר ניגוד לרחם ומשם הוא עובר לחצוצרות והמטרה היא לראות האם יש מעבר תקין דרכן ואת מבנה הרחם.
בנוגע למחיר, יש לברר בקופה.
2. לא הצלחתי להבין את השאלה מרוב הפרטים. אני מציע שתשאלי את הרופאה שלך למה היא התכוונה ומה היא מציעה לעשות בסיטואציות שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)