הפלה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית
    לילך
    23/05/2011

עברתי אתמול הפלה טבעית ,ערכי הבטא אכן היו נמוכים בבדיקה בהשוואה לערך שהיה צפוי .ומייד לאחר מכן החלו דימומים ,מה שמוזר זה שעיקר הדימומים מופיעים כשאני נותנת שתן או הפרשות חומות וקרישות של דם אדום שחור .

האם זה תקין ?
    מתי הבטא תתאפס (בבדיקה האחרונה הערך עמד על 665)?האם יש אפשרות לבדוק זאת רק בבדיקת דם ?
    האם הדימום שתיארתי נחשב למחזור ?
    ומתי ניתן לנסות להרות שוב ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה טבעית

הוספת תגובה

• מידה נוסף

לילך
    24/05/2011

. בנוסף אני סובלת מהתכווצויות בבטן וכאבי ראש הולכים ובאים.אין לי ממש כאב אלא יותר אי נוחות בבטן וכאב ראש (שאני מרבה לשתות למען שיעבור )

האם יש צורך לגשת לרופאת נשים במידה ויש לי התכוציוית בבטן וכאבי ראש ?התור שלי בחמישי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף

לילך
    24/05/2011

בנוסף אני סובלת מהתכווצויות בבטן וכאבי ראש הולכים ובאים.אין לי ממש כאב אלא יותר אי נוחות בבטן וכאב ראש (שאני מרבה לשתות למען שיעבור )

האם יש צורך לגשת לרופאת נשים במידה ויש לי התכוציוית בבטן וכאבי ראש ?התור שלי בחמישי

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    24/05/2011

שלום.
    מה הכונה בתאור שעברת הפלה טבעית,מי אבחן ההפלה? איזה טיפול קבלת.?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו