מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גרון וצינון שבוע 22 +מיכי25/05/2011
הי אני בשבוע 22 + והיו לי אתמול ושלשום כאבי גרון בעיקר בלילה בעת בליעה, וצינון.ללא חום, אני מציינת ללא חום.
אין לי נוגדנים ל-cmv ואני ממש מפחדת מזה ..
אם אני אבצע כעת את הבדיקה, לאחר שהייתי מקוררת, היא תתן תשובה מהמינה?או צריך לחכות שבועיים מרגע התסמיניפם להתקררות..
בכלל כאבי גרון וצינון זה סימפטומים לזה חס ושלום?
אנא עדכנו אותי שאדע מתי לעשות..תודה
עוד שאלה - לפני שלושה שבועות הייתי במיון נשים בבדיקה לאחר מי שפיר, ולפני נבדקה אישה שככל הנראה היה לה איזה זיהום עם חום גבוה, ואחריה נבדקתי על יידי הרופא ובדק אותי עם המכשיר הכסוף הזה של הנרתיק שמרחיב את הנרתיק, וששאלתי אותו אם זה נקי אמר שלא צריך לנקות כי הנרתיק הוא המקום הכי מזוהם שיש..שאלתי היא האם חס ושלום זיהום כזה cmv יכול לעבור בדרך זו????מתה מפחד..
אנא הרגיעוני בבקשה..ותענו לי מתי לעשות בדיקה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון וצינון שבוע 22 + - תגובה
ד``ר אריה לידור26/05/2011שלום לך\
זהום או חשיפה ל בCMV מתאפיינים בעיקר במחלת חום דמוית שפעת. . לא נראה לי שנחשפת.
מכל מקום יכולה לבצע נוגדנים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)