דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףף
    עינב
    25/05/2011

שלום רב,
    יש לי שאלה שמאוד מעסיקה אותי ומטרידה את מחשבותיי. אני בהריון בשבוע השביעי, מיד כשנודה לי על הבשורה המשמחת הייתי אצל גניקולוג (שרופא משפחה המליץ לי לגביו) אותו גניקולוג ערך לי בדיקת אולטראסאונד עם המכשיר כדי לבדוק את גיל העובר ולראות כי הכל תקין, הוא לא הלביש על המכשיר (צינור כזה דק שמחדירים לאיבר מין) קונדום אלא רק שם משחה/קרם שקוף כזה. ברצוני לדעת האם יש צורך בהלבשת קונדום למכשיר? האם זה נוהל תקין? אני שואלת כי מאז אותה בדיקה בערך יומיים אח"כ חטפתי דלקת בדרכי השתן ויש לי כאבים ברגליים מעין כבדות כזו ואני חוששת שזה גלל שהגניקולוג לא שמר על נוהל בריא ותקין.אודה להתייחסותכם בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף

הוספת תגובה

• הי

מאיה
    25/05/2011

זה לא נשמע לי טוב... אבל ניתן למומחים (אני יודעת שכל פעם שאני מגיעה שמים כמו קונדום כזה ועליו את הג'ל!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףף - תגובה

ד``ר אריה לידור
    26/05/2011

שלום לך
    ממקובל להלביש קונדום או כיסוי אחר על המתמר הוגינלי ולהחליפו בין בדיקה לבדיקה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו