שקיפות עורפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקיפות עורפית
    רונית
    26/05/2011

אני בשבוע 8 , הייתי היום אצל הרופא והוא הציע שלא אעשה את בדיקת השקיפות העורפית בטענה שממילא מספר שבועות לאחר מכן מבצעים את בדיקת החלבון העוברי וכי בעצם שתי הבדיקות בודקות את אותו הדבר פחות או יותר. האם כדאי או מומלץ לעשות את שתי הבדיקות? אני כבר מבולבלת.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקיפות עורפית

הוספת תגובה

• שקיפות עורפית - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    26/05/2011

שלום.
    בעקרון רוב הרופאים ממליצים לבצע את שתי הבדיקות במקביל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשי את שתי הבדיקו

מישהי
    27/05/2011

סליחה שאני מתפרצת.
    לא יודעת מה השיקולים של הרופא שלך, אבל שקיפות עורפית זה אולטרה סאונד פשוט, שנותן כמה אינדיקציות משמעותיות על סיכון חו"ח לתסמונת דאון. אם לא תעשי ויהיו אחר כך ממצאים מדאיגים אחרים את תאכלי את הלב למה לא עשית, כי בכל מקום שתפני אליו לייעוץ אם לעשות מי שפיר ישאלו אותך מה ראו בשקיפות....
    והנוסחאות לכל השקלולים המספריים של הסיכון לוקחות בחשבון גם את השקיפות וגם את בדיקות הדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אני אקבע תור

רונית
    29/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו