מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה שלא נגמרת...מוריה28/05/2011
שלום
אתחיל מההתחלה: ב6.4 וסת אחרונה, ב15.5 דימום קל שננמשך יומיים (דם בעיקר בניגוב אבל אדום). בבדיקת אולטרסאונד שנעשתה בשבוע לאחר מכן לא נצפה כל זכר לשק ההריון. נשלחתי לבטא כמותי שנעשתה יום למחרת (שלישי) ובחמישי. הערכים בהתאמה- 75 ו85 (כן, עליה של 10). ברור לי שההריון לא תקין ואפילו אולי לא קיים. הרופא שלי אמר כי אני צפויה בכל יום לקבל את ה'וסת'- הדימום שינקה לי את הרחם- אבל אני מתחילה לדאוג... למה לצפות? מהם הדברים שעשויים לקרות אם לא אקבל את הדימום? האם יש סיכוי בכלל להריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה שלא נגמרת... - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/05/2011שלום.
אכן כנראה מדובר בהריון לא תקין לצערינו.יש לגשת ולהיבדק שוב,כי לפעמים יש צורך בעזרה תרופתית לניקוי הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מוריה29/05/2011ואם אזדקק לעזרת תרופות, תוך כמה זמן, או למה עליי לחכות לפני שאנסה שוב להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת- אשמח אם תוכלו לענות
מוריה30/05/2011אני מקפיצה את השאלה...
טרם החל כל דימום, אגש לבדיקת בטא כמותית שוב ביום חמישי בתקווה שהיא תרד. במידה ולא מה עליי לעשות? אם אני נעזרת בתרופות כדי לקדם את ההפלה- תוך כמה זמן אוכל לנסות להיכנס שוב להריון?
המון תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)