אני ממש ממש בלחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש ממש בלחץ
    אוסנת
    29/05/2011

אני בשבוע ה-22 להריון ולא בטוחה לגבי זהות האבא, למרות שאני נשואה.
    איזו בדיקה אני יכולה לבצע במהלך ההריון כדי להיות בטוחה (מבלי לערב את בעלי, כמובן)?
    מוכנה לעשות הכל, העיקר שזה יהיה לפני הלידה!
    לא מסוגלת להירגע.
    חייבת לדעת עכשיו.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש ממש בלחץ

הוספת תגובה

• סיפור דומה

יולי
    30/05/2011

היי, יש לי בעיה דומה... למה את לא בטוחה?, מצטערת על השאלות... אני ברוב טפשוטי ותשוקתי קיימתי יחסים עם גרוש שלי, עם קונדום אמנם והוא גם לא גמר בפנים, אח"כ סיים ביד. אני חיה בייסורים, אף על פי שכאן בפורום ובכלל מי שהתייעצתי איתו אמרו לי שלא סביר, אבל אני חוששת כי בדיוק באותם תאריכים נקלטתי... אני ממש חסרת אונים, ושונאת את עצמי. חשבתי לעשות בדיקת אבהות אבל מה זה יעזור לי? אני ממש לא רוצה לפרק את מה שיש לי,אני מאוד אוהבת את הבן זוג שלי. מה קרה אצליך, אין לי כל כך עם מי לדבר...
    בכל אופן לשאלתך, בדקתי זאת, בעקרו לפני הלידה זה יותר בעייתי, כי אפשר רק עם סיסי שליה או מי שפיר, ואם זכור לי נכון זה בהוראת בית משפט, משהו כזה ועולה המון. אחרי הלידה יש לך חברות פרטיות שעושות זאת איך שהם קוראים לזה "למען שקט נפשי" את צריכה לאסוף דגימות מחלק פנימי של הלחי (תאי אפיטל) של הילד ושל אחד האבות הפוטנציאליים, אם תקבלי תשובה שלילית שזה לא ה"אבא" הזה אז זה הגבר השני. תקישי בגוגל -בדיקת אבאהות- זה יתן לך כל מיני חברות פרטיות, תתקשרי לשם ותבדקי האם ניתן לעשות גם לפני הלידה משהו...
    תעני לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדום ועמורה!

שרה
    30/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל"מישהי"

אוסנת
    01/06/2011

הי מישהי,
    יכולה להבין איך זה קרה לך עם הגרוש שלך. אחרי הכל, לא סתם חייתם יחד, נכון? :-)
    לא חושבת שבמקרה שלך יש לך מה לדאוג, עם כל ההגנה והזהירות שאת מתארת.
    למה יש לי ספק כל כך גדול?
    המחזור שלי היה לא סדיר לפני הכניסה להריון, ולכן כמה פעמים שאבדוק את מניין השבועות ואת תאריך הביוץ המשוער, לא אהיה רגועה עד שלא אדע בוודאות.
    גם אני, בדיוק כמוך, אוהבת מאוד את בעלי ולא רוצה לפרק את מה שיש לי...
    לא יודעת מה אעשה אם יתברר לי שהוא לא האבא.
    חשבתי על התאבדות.
    תודה על האינפורמציה.
    בדקתי את כל זה והגעתי לאותן מסקנות כמוך.
    קיוויתי שאולי אחד הרופאים או אחת הבנות שכותבות כאן יפתיעו אותי עם איזו בדיקה שלא ידעתי עליה...
    לא נשאר לי אלא להתפלל, אני מניחה...
    לגביך, נראה לי שאת יכולה להיות רגועה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך שמחה שענית...

יולי
    02/06/2011

אבל מה אומר לך האולטרסאונד? תראי לפי אולטרסאונד בבדיקות עד השבוע ה12 כשהיית, כי עד שבוע ה12 קביעת גיל ההריון באולטרסאונד הכי מדויקת, +-3 ימים, אל תספרי לפי המחזור הלא סדיר שלך. תראי מה גיל ההריון בבדיקות הראשונות שביצעת משם תחזרי אחורה ותגיעי לתאריך ווסת משואר, משם תקחי בערך 14 ימים קדימה, הרי גם באולטרסאונד הם מוסיפים שבועיים, נגיד גיל ההריון לפי US היה 6 שבועות, אבל בפועל נקלטת לפני כ 4 שבועות...ותזכרי אם סביב תאריכים שיצאו לך קיימת יחסי מין לא מוגנים לא עם בעלך...
    מקווה שהבנת את כוונתי. אין לך מושג כמה חומר קראתי על זה...
    לי בכל זאת יש ממש חששות, גם אני חשבתי על מה שחשבת, ועוד כל כך הרבה סיפורים על קונדום קרוע וכניסה להריון... בגלל שהוא לא גמר בתוך הקונדום אפילו לא העליתי בדעתי לבדוק אם חלילה היה קרוע....
    הייתי אצל מטפלת הוליסטית, קשה לי ממש להיתמודד עם כל המצב, כל כך רציתי להיכנס להריון וכ7 חודשים קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בן זוג, ודווקא כשהיה קטע עם הגרוש אז הריתי, את מבינה כל הצירוף מקרים הזה ממש מלחיץ אותי...המטפלת אמרה שאין סיכוי ושכל המחשבות האלה באות מרגשות אשם, אבל אני לא יודעת באמת...
    אולי תלכי גם לטיפול, שיעזרו לך להיתמודד עם הנטל הזה.אני כל כך מבינה אותך, אני קמה בבוקר עם המחשבות האלה והולכת לישון איתם, כל הזמן בראש שלי, לא משנה מה אני עושה. אני מרגישה שאני מרמה את הבן זוג שלי, וגרוע מכל אני כאילו לא מתחברת לעובר שגדל בתוכי...
    אין לנו כרגע מה לעשות...רק להתאזר בסבלנות, ללמוד לחיות ככה ולקוות לטוב...הרי לא משנה בין אם נהייה בדכאון ואם לא הנעשה לא ניתן לשנות...
    אנא ממך, תבטיחי לי לא לחשוב יותר על התאבדות, זה לא פתרון לבעיה, זו בריחה! במיוחד שאת לא יודעת בוודאות של מי העובר.
    מחקה לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו