מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים בשבוע 11שני31/05/2011
שלום,
וסת אחרונה בתאריך 14.3 הריון ראשון בת 25. עשיתי אולטראסאונד ראשון לפני שבוע 24.5 ראו שהכל בסדר יש דופק, תנועות גוף והכל תקין. בנוסף ראו מימין לשק הריון אזור דימום שבפירוט של האולטראסאונד רשום "נצפה איזור היפואקוגני היכול להתאים לאזור דימום: 22X15". בעקבות כך אמרו לי להגיע שוב לאולטראסאונד ולהיות במעקב והיום 31.5 עשיתי שוב וראו שאזור הדימום גדל ל- 15X34. הנציגה שעשתה לי את האולטראסאונד אומרת שצריך להיות במעקב אבל שזה לא נורא ולא צריך להילחץ. בדרך כלל או שזה נעלם/נספג או שיש דימום קל בזמן ההריון. היא טוענת שאין על כך שום השפעה על ההריון. אני קצת חוששת. הרופאה שלי תיהיה רק מחר ואני דיי לחוצה , בכל זאת מדובר בדימום. מה עליי לעשות? האם זה נורא? האם אצטרך להפיל באיזשהו שלב בגלל זה? מה המשמעות בעצם של הדימום הזה?
אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בשבוע 11 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור31/05/2011ערב טוב
הדימום לא מסוכן ונפוץ מאוד.
מדובר על היפרדות קרומי העובר מקיר הרחם.
אין משמעות לגדילה בממ בודדיים.
צריך להקטין פעילות גופנית, לרוב נספג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)