מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעם פירטתי כבקשתכםטלי03/01/2008
אבל טרם קיבלתי תשובה.
השאלה היא:
אני בשנות ה-20 המאוחרות לחיי, מנסים מעל לשנה להרות הריון ראשון.
כרגע אני ביום ה-5 לפרוגילוטון ע"י המלצת הרופאה שלי.
אולם עכשיו נכנס עניין שבו ייתכן ובעלי יצטרך לצאת למילואים.
מה עלי לעשות אם אכן הוא יוצא עליהם?
האם לחכות שיחזור, ובכך לשבש את כל המחזוריות הזו (ז"א לא לקחת כדורים, כי גם אין קיום יחסים)??
(כמובן מדובר על מקרה בו אני כן מקבלת מחזור- מה שאמורים לא לקבל, אם מקיימים יחסים באופן תדיר כל תקופת לקיחת הכדורים).
בבקשה עזרו, כאמור אנחנו מעל לשנה מנסים, ועכשיו הסוגייה הזו נכנסת באמצא.
בתודה מראש ובבקשה תשובה כי זה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם03/01/2008האם התחלתם לעשות בדיקות לברור ליקוי פריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה, בבקשה מענה בחזרה
טלי03/01/2008לא, ומה זו הבדיקה הזו? איך מבצעים אותה?
מה שכן, בעלי קיבל הפניה לבדיקת זרע. טרם התקבלו תוצאות. תוך כמה זמן מתקבלות התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר בני שכטר03/01/2008בירור פיריון מורכב מסדרת בדיקות (דם, אולטרה-סאונד,ולעיתים צילום רחם או בדיקות אחרות) שבדיקת זרע היא אחת מהן.
בד"כ יש תשובה באותו היום או למחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טלי04/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)