טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני בדיוק שבועיים ויום ילדתי בלידה רגילה את בני השני. הבן הראשון בן שנה ושלושה חודשים. עד כה, ההחלמה התנהלה כרגיל. לפני כיומיים-שלושה החלו כבאים בבטן תחתונה. מרגיש קצת כמו גזים רק שזה ממוקם למטה יותר. היום החמירו הכאבים ואני לא יודעת למי לפנות. כואב לי גם כשאני נוגעת בידי באזור הבטן התחתונה. ומתחיל לכאוב לי גם כשאני קמה מישיבה ו/או שכיבה, וגם בהליכה. האם ייתכן שמדובר בצניחת רחם? האם המצב עלול לנבוע מכך שאני מרימה את בני הבכור? (שוקל כ- 10 ק"ג). אני די בלחץ מהעניין וכואבת. רופא הנשים שלי לא יוכל לקבל אותי אלא רק בעוד כמה ימים. אודה לחוות דעת מקצועית בנושא. המון תודה מראש, כואבת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר