טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נוטלת נרות פרוגסטרון מזה כשבועיים, עד לסוף שבוע 9 (כרגע בשבוע 8). אתמול בלילה שמתי נר (בנרתיק), והבוקר קמתי כשעל התחתונית הפרשה לבנה צמיגה, בכמות מעטה. עד אתמול לפחות ההפרשות הנרתיקיות שלי היו הפרשות נמתחות ודלילות יותר, בצבע שקוף-חלבי.
אני רוצה להניח שמה שראיתי הוא כתוצאה של שארית מהנרות.
השאלה הראשונה שלי האם זה אכן יתכן? ושאלתי השניה היא אם זה לא מהנרות וזה אכן מהנרתיק- האם זה בעייתי בשלב בו אני נמצאת? אציין שאין גרד או צריבה. אציין שעד כה לא יצאו שאריות מהנרות פרט לפעם אחת או פעמיים והבנתי שזה מזה. הפעם אני לא בטוחה.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר