שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    תמרה
    11/06/2011

אני צורכת באופן קבוע טיפות יובסלקס, ורציתי לדעת האם מותר לקחת גם בהריון? אני ממש בהתחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    12/06/2011

שלום.
    הכתובת הרשמית למענה על שאלות בנושאים כאלו היא במשרד הבריאות,בטל: 02-6243669.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, אסור!

יולי
    12/06/2011

בעקרון רופאת נשים אישרה לי רק במקרים דחופים,אבל התייעצתי עם מרכז טריטולוגי, גם שם אמרו שאסור, נתנו לי לי משהו חלופי וטבעי לחלוטין, תבקשי בסופר פארם או לקסיפג או פגלקס, זה שני חומרים שהם אותו הדבר מבוססים על פרופילן גליקול, אחד מהם הפסיקו לייצר, לא זוכרת בדיוק איזה מהם... זה עוזר, אבקה שאני שותה עם מיץ. נורא התפלאתי שעוזר מכיוון שבמשך 5 שנים ברציפות לא ירדתי מטיפות או כדורים של יובסולקס, אגב גם דיברתי עם שרות לקוחות של יובסולקס וגם שם לא מאשרים בהריון.
    אם יש לך עוד שאלות,אשמח לענות בתור מישהי שסובלת מעצירות כרוניחת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו